رئیس هیات مدیره خانه سینما در نامهای به رئیس قوه قضائیه از او خواست تا به دلیل پذیرفته شدن آخرین ساخته جعفر پناهی در جشنواره فیلم کن، ممنوعالخروج بودن این فیلمساز را لغو کند.
همایون اسعدیان در این نامه نوشته است که در شرایط کنونی، غیبت جعفر پناهی در جشنواره معتبر کن به دلایل سیاسی، به تصویر جمهوری اسلامی در جهان ضربه میزند.
جعفر پناهی، فیملساز شناخته شده ایرانی در سال ۸۹ و پس از حمایت از معترضین جنبش سبز به اتهام «اجتماع، تبانی و تبلیغ علیه جمهوری اسلامی» محاکمه و به ۲۰ سال محرومیت از حقوق اجتماعی و مسافرت به خارج از کشور محکوم شد.
فیلم «سه رخ»، آخرین اثر این فیلمساز در بخش مسابقه جشنواره فیلم کن پذیرفته شده است. این جشنواره حدود دو هفته دیگر در شهر ساحلی کن در فرانسه برگزار خواهد شد.
در این دوره همچنین فیلم «همه میدانند» ساخته اصغر فرهادی نیز در بخش مسابقه حضور خواهد داشت. این نخستین بار در تاریخ سینمای ایران است که آثار دو کارگردان ایرانی به شکل همزمان در بخش اصلی جشنواره کن با هم رقابت میکنند.