آلمان و فرانسه کنار کشیدن ایالات متحده از بیانیه پایانی گروه ۷ را مورد انتقاد قرار دادند

آلمان و فرانسه اقدام رئیس‌جمهوری آمریکا در کنار کشیدن از بیانیه پایانی اجلاس گروه هفت را به تندی مورد انتقاد قرار داده و دونالد ترامپ را به از میان بردن «اعتماد» و رفتار «متناقض» متهم کردند.

انتقاد این دو کشور پس از آن مطرح شد که آقای ترامپ با انتشار توئیتی اعلام کرد که از بیانیه پایانی اجلاس گروه هفت حمایت نخواهد کرد.

رئیس جمهوری آمریکا روز شنبه پس از پایان این اجلاس٬ در توئیتی نوشته بود که بیانیه آغازین گروه هفت را که پیشتر پذیرفته بود، به دلیل تشدید اختلافات میان آمریکا و متحدانش، دیگر تائید نمی‌کند.

رئیس‌جمهوری آمریکا به طور مشخص جاستین ترودو٬ نخست‌وزیر کانادا، را مورد اشاره قرار داد و از احتمال افزایش تعرفه آمریکا بر واردات خودرو نوشته است.

جاستین ترودو پس از پایان اجلاس هفت کشور پیشرفته صنعتی جهان در یک نشست خبری وعده داد که کانادا از ابتدای ماه آینده میلادی، یعنی ۲۰ روز دیگر، تعرفه‌های جدیدی علیه محصولات آمریکایی وارداتی به این کشور وضع خواهد کرد.