باهنر: جریان اصولگرا فعالیت خود را برای انتخابات ۹۸ آغاز کرده است

در حالی که بیش از یکسال به زمان برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی باقی مانده است، یک چهره شاخص اصولگرا گفته که جریان اصولگرایی فعالیت‌های خود را برای حضور در انتخابات آغاز کرده است.

بر اساس گزارش خبرگزاری تسنیم، محمدرضا باهنر، دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین، اظهار داشت: «با وجود اینکه ممکن است در جریان اصولگرایی اختلافات درون‌تشکیلاتی وجود داشته باشد، باید ائتلافی بزرگ به‌وجود آید و جلسات راهبردی اصولگرایان به همین دلیل با حضور افراد حقیقی و حقوقی مؤثر تشکیل می‌شود و من هم در آن جلسات هستم».

انتخابات دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی احتمالا در اسفند سال آینده برگزار می‌شود. مجلس دهم در حال حاضر ترکیبی از نیروهای اصولگرا، اصلاح‌طلب و اعتدال‌گرای حامی حسن روحانی، رئیس جمهوری اسلامی، است.

انتخابات جدید در حالی قرار است برگزار شود که در اعتراض‌های گسترده دی ۹۶، معترضان شعار می‌دادند: «اصلاح‌طلب، اصولگرا/ دیگه تمومه ماجرا».

برخی از مقام‌های جمهوری اسلامی با اشاره به انتخابات مجلس یازدهم، از آن به عنوان یکی از «التهاب‌های اساسی» در سال ۹۸ نام برده‌اند.

در همین رابطه، علی محمد نائینی مشاور فرمانده سپاه روز ۹ دی گفته بود: در سال آینده «انتخابات مجلس را داریم که باید گفت انتخابات نقش کاتالیزور برای فراهم کردن زمینه نافرمانی مدنی را دارد. از طرف دیگری (دشمنان) بر فشارهای اقتصادی در حوزه‌های صنفی و کارگری تمرکز کرده‌اند».

آقای باهنر نیز در اظهاراتش گفته که «چون سال آینده سال انتخابات است، این نگرانی وجود دارد که برخی از افراد حقیقی و حقوقی که می‌خواهند وارد فضای انتخابات شوند قرارشان این باشد که روی موج نارضایتی مردم سوار شوند».