در هجدهمین جشن انجمن منتقدان خانه تئاتر که روز پنجشنبه برگزار شد، در کنار اهدای جوایز به برگزیدگان بخشهای گوناگون و تقدیر از سعید پورصمیمی، بازیگر پیشکسوت، نشان عالی کمیسیون ملی یونسکو در ایران نیز بهواسطه حمید امجد به بهرام بیضایی اهدا شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، در پیام تصویری بهرام بیضایی که در این مراسم برای حاضران پخش شد، او گفت: «این جهان را چارهای جز فرهنگ نیست.»
بهرام بیضایی از سال ۱۳۸۹ از ایران خارج شده و در یک دهه اخیر استاد بخش ایرانشناسی دانشگاه استنفورد آمریکا بوده است.
به گزارش خبرگزاری ایلنا، در بخش «بهترین نمایشهای سال ۹۷» نیز رتبه اول بهترین نمایش سال به علی رفیعی به خاطر نمایش «خانه برناردا آلبا» رسید.
علی رفیعی این نمایش اثر فدریکو گارسیا لورکا را سال گذشته بر اساس ترجمه احمد شاملو در تالار وحدت اجرا کرده بود.