جو بایدن با بسیج وکلا برای دعوای حقوقی پس از انتخابات آماده می‌شود

جو بایدن، نامزد حزب دمکرات، در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا

کارزار انتخاباتی جو بایدن می‌گوید مشغول جمع‌آوری ارتشی بی‌نظیر از حقوقدانان و وکلای بلندپایه است تا برای جدال حقوقی محتمل بر سر شمارش آراء در هفته‌های پس از برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در ماه نوامبر آماده باشند.

روزنامه بریتانیایی «گاردین» روز چهارشنبه ۲۶ شهریور در گزارشی نوشت پیش‌بینی تحلیل‌گران این است که با گسترده شدن موج استقبال رای‌دهندگان از صندوق رای پستی، روند شمارش آراء بیش از حد معمول - چند هفته پس از انتخابات - طول بکشد و برنده رقابت پیش رو بلافاصله مشخص نشود.

کارزار انتخاباتی نامزد دمکرات‌ها اعلام کرد که به منظور جلوگیری از هر گونه تقلب در رقابت میان ترامپ و بایدن در ماه نوامبر، علاوه بر اریک هولدر، دادستان کل آمریکا در دوران ریاست‌جمهوری باراک اوباما، از سایر حقوقدانان بلندپایه در حوزه قانون انتخابات و حقوق رای‌گیری دمکراتیک دعوت به همکاری کرده است.

در شرایطی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، مخالف رای‌گیری پستی است، دمکرات‌ها از هفته‌ها پیش در تلاشند تا با انجام اقدامات قانونی لازم، مانع تغییر کارکرد و رویکرد اداره پست آمریکا در انتخابات پیش رو شوند.

آقای ترامپ پیشتر گفته بود اداره پست آمریکا در موقعیتی نیست که قادر باشد میلیون‌ها برگه رای را به موقع تحویل دهد.

این در حالی است که میلیون‌ها آمریکایی تلاش می‌کنند که رای خود را از طریق پست ارسال کنند تا در دوران بحران همه‌گیری کرونا از مراجعه حضوری به صندوق‌های رای خودداری کنند.