محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، سهشنبه هفتم مهر در جلسه علنی وبیناری مجلس، آمریکا و کشورهای منطقه را به حمله به زیرساختها و نفتکشها تهدید کرد.
این در حالی است که روز سهشنبه جمهوری اسلامی در انتظار پاسخ رسمی آمریکا به پیشنهادات تهران است که دونالد ترامپ قبلاً گفته آنها را رد کرده است.
قالیباف گفت: «در منطقهای که ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت و اگر امنیت ما تامین نشود، هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود.»
رئیس مجلس شورای اسلامی در عین حال مواضع دونالد ترامپ علیه جمهوری اسلامی در جریان مجمع عمومی سازمان ملل را «سبکسرانه» خواند و به او گفت: «بچرخ تا بچرخیم.»
روزنامه خراسان، نزدیک به محمدباقر قالیباف، هم نوشت: «اگر مذاکرات به دلیل اختلافات هستهای به نتیجه نرسد، جمهوری اسلامی فرصت استفاده از نقشه دومش را خواهد داشت تا به انجام حملات پیشدستانه روی بیاورد و یک دوره جنگ پرفشار را قبل از پایان انتخابات میاندورهای به ترامپ تحمیل کند.»
شماری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز دیگر کشورهای منطقه را به حملات جمهوری اسلامی تهدید کردهاند.
از جمله علیرضا سلیمی، عضو هیئت رئیسه مجلس، در گفتوگو با خبرگزاری خانه ملت گفت: «باید پذیرفت که امنیت در منطقه یا برای همه خواهد بود یا برای هیچکس».
او افزود که جمهوری اسلامی در برابر هرگونه اقدام تخریبی در منطقه «تماشاچی نخواهد بود».