واشینگتن: وندی شرمن سرپرست هیئت آمریکایی در مذاکره با روسیه خواهد بود

وندی شرمن٬ معاون اول وزیر امور خارجه آمریکا

وزارت خارجه آمریکا روز جمعه اعلام کرد، وندی شرمن٬ معاون اول وزیر امور خارجه ایالات متحده، سرپرستی هیئت مذاکره کننده این کشور را در دور جدید مذاکرات با روسیه در مورد کنترل تسلیحات هسته‌ای در ۲۸ ژوئیه در ژنو به عهده خواهد داشت.

جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه در جریان نخستین دیدار خود در ماه گذشته میلادی در ژنو توافق کردند که در آینده نزدیک هر دو کشور «گفت‌وگوهای ثبات راهبردی» با هدف جلوگیری از جنگ اتمی را آغاز کنند.

وندی شرمن قرار است برای آغاز این مذاکرات در روز چهارشنبه به ژنو سفر کند.

بونی جنکینز، معاون امور کنترل تسلیحات و امنیت بین المللی وزارت امور خارجه آمریکا، در این نشست وندی شرمن را همراهی خواهد کرد.

وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرده است، این نشست در راستای تعهد روسای جمهوری روسیه و آمریکا برای گفت‌وگوهای دوجانبه و جدی بین دو کشور جهت ایجاد زمینه‌ای برای کنترل تسلیحات در آینده و اقدامات جهت کاهش خطر برگزار خواهد شد.

در این مذاکرات، سرگئی ریابکوف٬ معاون وزیر خارجه روسیه سرپرستی هیات روسی را به عهده خواهد داشت.