در نخستین روز از سال تحصیلی جدید در ایران، سایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی از دسترس خارج شد.
گروه پژوهشی «سیتیزن لب» اعلام کرد یک نقص امنیتی را در دستگاههای شرکت اپل کشف کرده که آنها را به بدافزار جاسوسی «پگاسوس» متعلق به شرکت اسرائیلی اناساو آلوده میکند.
گروه هکری «گوستسک» اعلام کرد یک نرمفزار ایرانی ناقض حریم حصوصی را که قابلیتهایی مانند «تشخیص چهره» و «حسگر حرکتی» دارد، هک کرده و به اطلاعات آن دست یافته است.
رئیس جمهور آمریکا روز چهارشنبه، ۱۸ مرداد، فرمانی را امضا کرد که سرمایهگذاری آمریکایی در فناوریهای حساس در چین را ممنوع یا محدود میکند.
یک حمله سایبری به شماری از بیمارستانها و مراکز درمانی در چند ایالت آمریکا باعث اختلال در سیستمهای کامپیوتری آنها شد که در نتیجه این حمله فعالیت برخی از اورژانسها متوقف شد.
یک پژوهشگر ارشد در شرکت کاسپرسکی خبر داد که یک گروه هکری مرتبط با جمهوری اسلامی بار دیگر حملات خود را علیه نهادهای دولتی امارات متحده عربی آغاز کرده است.
دبیرکل سازمان ملل متحد روز سهشنبه هشدار داد که برخی کاربردهای نظامی و غیرنظامی هوش مصنوعی، میتواند «پیامدهای بسیار جدی» برای صلح و امنیت جهانی داشته باشد.
شرکت متا که هشدار داده بود ممکن است ارائه خدمات به مشترکان اروپايی اين شرکت قطع شود روز دوشنبه گفت به اين تصميم اعتراض خواهد کرد و از نهادهای قضايی خواست اجرای آن را تعليق کنند.
در پی انتشار خبری در روز شنبه، دوم اردیبهشت، درباره عدم موافقت وزیر ارتباطات با رفع فیلتر از شبکهها و پلتفرمهای مسدودشده، رئیس مرکز اطلاعرسانی این وزارتخانه مجبور به توضیح شد.
اپلیکیشن تیکتاک که بیش از ۱۰۰ میلیون نفر در آمریکا از آن استفاده میکنند متعلق به شرکت «بایت دانس» یکی از غولهای فناوری دیجیتال چینی است.
کارشناسان مرکز امنیت ملی سایبری بریتانیا در مورد حملات فیشینگ هدفمند از راه کارزارهای پیچیده توسط عوامل دولتی مستقر در ایران و روسیه هشدار دادند.
نشریه فناوری وایِرد خبر داد شماری از ایرانیها در کمپانیهای بزرگ مانند گوگل دست به کار شده و با سرمایه «شخصی» در پی یافتن راههای ابتکاری برای کمک به معترضان در داخل کشور هستند.
بیشتر