شنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۰ تهران ۰۵:۰۴ - ۱۱ فوریه ۲۰۱۲

ايران / سياسی

کاخ سفید: ایران برای جلوگیری از افزایش تحریم ها تا پایان سال فرصت دارد

رابرت گيبس در اظهار نظرى كوتاه به خبرنگاران گفت: «زمان در حال سپرى شدن است. ضرب الاجل براى ايران، پايان سال است.»
اندازه متن - +
سخنگوى كاخ سفيد روز پنجشنبه اعلام كرد كه زمان براى ايران به منظور جلوگيرى از اعمال تحريم هاى تازه عليه اين كشور در حال سپرى شدن است و تهران فقط تا پايان سال جارى ميلادى فرصت دارد تا به درخواست هاى بين المللى پاسخ دهد.

رابرت گيبس در اظهار نظرى كوتاه به خبرنگاران گفت: «زمان در حال سپرى شدن است. ضرب الاجل براى ايران، پايان سال است.»

جمهورى اسلامى ايران با ارسال اورانيوم با غناى ۳.۵ درصدى خود به روسيه و مبادله آن با سوخت اتمى ۲۰ درصدى مخالفت كرده است و مى گويد كه خود به غنى سازى بيشتر اورانيوم اقدام خواهد كرد.

آقاى گيبس در واكنش گفت: «خيلى روشن» است كه ايرانى ها از چنين توافقى حمايت كرده بودند.

اشاره سخنگوى كاخ سفيد به موافقت اوليه ايران با پيش نويس ارائه شده از سوى محمد البرادعى، مدير كل آژانس بين المللى انرژى اتمى، براى مبادله سوخت اتمى است.

ايران همراه با نمايندگان آمريكا، روسيه، فرانسه و آژانس در روز ۱۹ اكتبر مذاكرات سه روزه اى براى بررسى نكات فنى غنى سازى بيشتر اورانيوم ايران براى استفاده در راكتور تحقيقاتى تهران انجام دادند.

در پايان اين نشست، مدير كل آژانس پيش نويس توافق هاى صورت گرفته در مذاكرات را به چهار كشور ياد شده ارائه كرد تا نظر نهايى خود را در باره مفاد آن اعلام كنند.

على اصغر سلطانيه، نماينده ايران در آژانس، اين مذاكرات را «مثبت و سازنده» توصيف كرده و گفته بود: «ما براى همكارى سازنده بر اساس توافقنامه وين و در چارچوب قوانين آژانس بين‌المللى انرژى اتمى آمادگى داريم.»

كشورهاى غربى و آژانس اعلام كرده اند كه ايران به طور رسمى پاسخ خود را به اين پيش نويس ارائه نكرده و تنها به طور شفاهى به آقاى برادعى گفته است كه بايد در اين پيش نويس تغييرات اساسى صورت گيرد.

آمريكا و فرانسه هر گونه تغيير در مفاد پيشنهاد آژانس را رد كرده اند.

محمود احمدى نژاد، رييس جمهور اسلامى ايران، سه شنبه شب در جريان يك گفت و گوى تلويزيونى، مخالفان داخلى و «صهيونيست ها» را عامل شكست مبادله اورانيوم معرفى كرد و گفت كه ايران دیگر حاضر نيست تا سوخت كم غنى شده خود را به خارج بفرستد.

كشورهاى غربى اميدوار بودند كه با پذيرش پيش نويس وين از سوى ايران، حدود ۱۲۰۰ كيلوگرم از اورانيوم اين كشور به روسيه ارسال شود و از احتمال دستيابى تهران به سلاح هسته اى براى مدتى جلوگيرى كنند.

شورای امنیت سازمان ملل تا کنون سه قطعنامه تحریمی علیه ایران به تصویب رسانده است و احتمال می رود به دلیل آنچه که عدم همکاری ایران برای پنهانکاری در ساخت تاسیسات جدید فردو، در نزدیکی شهر قم، خوانده شده است با قطعنامه تازه ای روبرو شود.

بى اطلاعى روسيه از ساخت بمب اتمى توسط ايران

در همين حال، ولاديمير پوتين، نخست وزير روسيه، روز پنجشنبه گفت، كشورش شواهدى در دست ندارد كه نشان دهد ايران در صدد دستيابى به بمب اتمى است.

وى در پاسخ به اين پرسش كه آيا ايران به توليد بمب اتمى نزديك شده است، گفت: «ما اطلاعاتى نداريم از اينكه ايران در حال كار بر روى ساخت سلاح هسته اى است.»

آقاى پوتين در عين حال حاضر نشد به اين پرسش پاسخ دهد كه آيا روسيه از تحريم هاى بين المللى عليه ايران حمايت مى كند يا نه.

از سوى ديگر، آنگلا مركل، صدر اعظم آلمان، در يك كنفرانس خبرى با همتاى برزيلى خود بار ديگر تاكيد كرد كه اگر ايران به مشوق هاى ارائه شده پاسخ ندهد و «بخواهد بردبارى ما را بسنجد، آن زمان اعمال تحريم ها مورد بررسى قرار مى گيرد.»

لوئيز ايناسيو لولا داسيلوا، رييس جمهور برزيل، نيز خواستار «صبر زياد» براى پيشرفت در مذاكرات بر سر فعاليت هاى هسته اى ايران شد و گفت كه سوء تفاهم ها بايد رفع شود.
زمان این نظرخواهی به پایان رسیده است
ترتیب:
نظرات
     
توسط: mostafa از: mostafaالمان
۱۳ ۰۹ ۱۳۸۸ ۲۲:۲۲
باسلام
بابا حالا چرا حرف این اخوند ها را نمی فهمید راست میگن این حیونکی ها میخان اتمشون صلح امیز باشه اره دیگه به این معنا که بعد از به دست اوردن بمب اتم همهی کشورهای دنیا را مجبور میکنه که باید مسلمان بشن و همه رو بکشونه سر چاه جمکران و همهی دنیا حتی اوباما و دیگران هم بسیجی بشن و پای صحبت های ولایت وقیه بشینن اخه هدف به این خوبی حیفتون نمیاد تهدید میکنیدشون.
بابا بی خیال بزارین کارشون رو انجام بدن

توسط: کورش از: تهران
۱۳ ۰۹ ۱۳۸۸ ۱۷:۴۵
دوستان،

این کارها همه پرده هست برای گول زدن مردم ساده ایران. اینا خودشون آخوندا رو آوردند سر کار که ایران رو بدبخت کنند.

تنها راه آزادی ایران بپا خواستن مردم ایران هست.


توسط: mohammad از: Helsinki
۱۳ ۰۹ ۱۳۸۸ ۰۹:۴۷
هر چه فکر میکنم از سیاست بازیهای کشورهای سر در نمیآورم اما به کشورهای آزاد دنیا بخصوص آمریکا یک نصیحت خیر خواهانه دارم, هر کاری میخواهید بکنید اما پشت ملت ایران را خالی نکنید. رژیمی که به مردم خودش رحم نمیکند و در خیابان آنها می زند افکاری ضد بشری دارد. مردم مظلوم ایران در دل مدافع حقوق بشر و مخالف مذهب افراطی هستند که در خاور میانه این ملت نمونه است امید است این نصیحت را به گوش مقامات تصمیم گیرننده کشورتان برسانید.

توسط: Babak از: تهران
۱۲ ۰۹ ۱۳۸۸ ۲۱:۴۰
ارتش و قوای نظامی هر کشوری وظیفه شان مقابله با تجاوز به ملت و کشور است ,
در جمهوری اسلامی به فرزندان این آب و خاک , به پسران و دختران بمعنی واقعی کلمه تجاوز شد,
ولی یک نظامی با شرف پیدا نمیشود تا از فرزندان ملت دفاع کند و با قیام خود این اهریمنان حاکم را سرنگون کند و به این بیداگریها خاتمه دهد شما لایق اسم نظامی نیستید.

توسط: افسانه از: sanandaj
۱۲ ۰۹ ۱۳۸۸ ۲۱:۱۴
هیتلر را بیاد آورید آیا با زبان خوش و مذاکره رفت ؟ تنها راه کمک قوای نظامی آمریکا و برقراری دمکراسی مانند آلمان بعد از جنگ جهانی دوم است نمونه آلمان پیش روی ماست یعنی استقرار یک دمکراسی با کمک ارتش آمریکا , عراق را هم احمدی نژاد به آشوب کشانده اس

توسط: حسین
۱۲ ۰۹ ۱۳۸۸ ۲۱:۰۹
تا حالا به ایران میگفتیم شیطون بلا خدا نکشدت، بعد از ضرب الاجل خیلی‌ خشن میشیمو بهشون میگیم موش بخوردت بلا گرفته.


توسط: ایرانی از: ایران
۱۲ ۰۹ ۱۳۸۸ ۲۱:۰۳
ایران عملا از ان پی تی خارج شده است پنهانکاری در فعالیت‌های هسته‌ای ,عدم رعایت پروتکل الحاقی و اطلاع رسانی قطره چکانی آنهم مواردیکه ایران متوجه یشود دستگاههای اطلاعاتی غرب از آن مطلع شده اند بیانگر اینستکه ایران عملا از ان پی تی خارج شده است

توسط: اعظم از: تهران
۱۲ ۰۹ ۱۳۸۸ ۲۰:۴۸
بابا حالا چرا این همه عجله صبر کنید بازم تا بمب اتم رو بسازن یکی دو قرن دیگه مهلت بدین !!

به ما بپیوندید