لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
شنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۴ تهران ۱۸:۰۶
زنی در تهران در حالی که چتر روی سر خود گرفته تا از گرما در امان باشد
زنی در تهران در حالی که چتر روی سر خود گرفته تا از گرما در امان باشد

آمنه‌سادات ذبیح‌پور به حضور در جلسه بعدی دادگاه سپیده قلیان «ملزم شد»

۱۳:۴۶ ۱۷.۸.۱۴۰۱

۱۳:۴۶ ۱۷.۸.۱۴۰۱

۱۳:۲۵ ۱۷.۸.۱۴۰۱

جلالی می‌گوید «غبار» اعتراضات در حال «خوابیدن» است

رئیس سازمان پدافند غیرعامل ایران، اعتراضات گسترده اخیر در ایران را «فتنه و اغتشاش» نامید و مدعی شد که «غبار» آن «به تدریج در حال خوابیدن» است.

غلامرضا جلالی باوجود ادامه اعتراضات طی دو ماه، همچون دیگر مقام‌های جمهوری اسلامی، تجمعات پس از مرگ مهسا امنیتی را «پروژه دشمنان» معرفی کرد.

وی بدون اشاره به خشونت‌های مستند ماموران امنیتی و پلیس، معترضانی که مقابل ماموران، به دفاع از خود برخاسته‌اند را «داعشی‌های وطنی» نامید و مدعی شد که «کمیت و کیفیت خشونت» آنها «روی همه تروریست‌ها را سفید کرده است».

اظهارات وی در شرایطی بیان می‌شود که ویدئوها و گزارش‌های متعددی از شاهدان عینی در برخورد خشونت‌بار نیروهای حکومتی با معترضان در خیابان‌ها و بازداشتگاه‌ها منتشر شده است.

پلیس ایران، صحت این ویدئوها را زیر سوال می‌برد یا آنها را به «پلیس‌نماها» نسبت می‌دهد.

۱۲:۳۹ ۱۷.۸.۱۴۰۱

وزارت ورزش و جوانان اعلام کرد نیلوفر مردانی که بدون حجاب در مسابقات اسکیت ترکیه شرکت کرده بود، «مجوز لازم» از شورای برون مرزی را برای شرکت در این مسابقات، نداشت.

پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان با «تقبیح» رعایت نکردن پوشش مصوب امور بانوان این وزارتخانه از سوی مردانی، افزوده که این ورزشکار به صورت «شخصی» به ترکیه سفر کرده و تیم ملی ایران در این مسابقات شرکت نداشته است.

نیلوفر مردانی، ورزشکار ایرانی روز یک‌شنبه، ۱۵ آبان در مسابقات اسکیت استانبول با پیراهن مشکی که روی آن نام «ایران» ثبت شده بود، بر روی سکوی قهرمانی ایستاد و کاپ خود را در حالی که گریه می‌کرد، به دست گرفت.

در هفته‌های گذشته شماری از ورزشکاران ایرانی و تیم‌های ورزشی پس از کسب موفقیت در میادین ورزشی به منظور همراهی با اعتراضات مردمی از ابراز شادی خودداری کردند.

۱۱:۴۳ ۱۷.۸.۱۴۰۱

«خودکشی» یک دانشجو در خوابگاه دانشگاه شیراز

وب‌سایت دانشگاه شیراز روز دوشنبه ۱۶ آبان در قالب انتشار یک پیام تسلیت از خودکشی یک دانشجوی پسر خبر داد.

این دانشگاه در این پیام تسلیت نوشت: «یکی از دانشجویان پسر مقطع کارشناسی ساکن خوابگاه شهید مفتح دانشگاه شیراز اقدام به خودآسیب‌رسانی کرد که متأسفانه منجر به فوت ایشان شد.»

دانشگاه شیراز هویت این دانشجو را اعلام نکرده و افزوده است که علت خودکشی نیز «نامشخص و در دست بررسی است».

۱۱:۳۳ ۱۷.۸.۱۴۰۱

ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، در توضیح اظهارات اخیر رئیس‌جمهور این کشور گفت که جمهوری اسلامی «با مشکلاتی که اساسا خودش ساخته، مواجه است» و اعتراضات «بسیار قدرتمند» جاری در ایران اساسا به آمریکا یا هیچ عامل خارجی مربوط نیست.

آقای پرایس دوشنبه ۱۶ آبان در این زمینه ادامه داد که اظهارات اخیر جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا درباره اعتراضات ایران، اشاره به «احساساتی» بود که مقام‌های آمریکایی از ابتدای این اعتراضات مطرح کردند و همبستگی خود را با معترضان اعلام کردند.

۱۱:۰۸ ۱۷.۸.۱۴۰۱

۱۱:۰۶ ۱۷.۸.۱۴۰۱

توضیحات ساسی مانکن پس از اعتراض جمعی از ایرانیان به کنسرت او در استرالیا

در پی اعتراض جمعی از ایرانیان به ساسی مانکن به دلیل برگزاری کنسرت اخیرش در استرالیا، این خواننده رپ و پاپ ایرانی توضیحاتی را ارائه کرد.

ساسی مانکن با انتشار ویدئویی در صفحه اینستاگرام خود گفت که او «اولین خواننده‌ای» بوده که به دلیل وقوع اعتراضات در ایران، کنسرت‌های خود را لغو کرده است.

وی اضافه کرد که به همراه تیم مدیریتی خود تمام «تلاش‌ها» را برای لغو کنسرت‌هایش در سراسر دنیا به کار گرفت، اما لغو تور استرالیا «از نظر قانونی» ممکن نبود.

شامگاه شنبه، گروهی از ایرانیان در استرالیا با حضور در کنسرت ساسی، به برگزاری این کنسرت هم‌زمان با اعتراضات کنونی در ایران اعتراض کردند و شعارهایی را علیه این خواننده سر دادند.

با این حال این خواننده در این ویدئو، از «روبه‌روی هم ایستادن» ایرانیان مقابل هم انتقاد کرد و گفت «دو دستگی» میان ایرانیان فقط به نفع حکومت ایران است.

پیشتر روزنامه «ایران» وابسته به دولت جمهوری اسلامی با انتشار ویدئویی از اعتراض ایرانیان به این کنسرت نوشت: «اپوزیسیون و ساسی مانکن به جان هم افتادند».

همزمان با اعتراض به برگزاری کنسرت ساسی، جمعی از ایرانیان به برگزاری کنسرت گوگوش، دیگر خواننده ایرانی، در استرالیا نیز اعتراض کردند.

۱۰:۴۶ ۱۷.۸.۱۴۰۱

اسپانیا برای اعضای تیم ملی بوکس ایران ویزا صادر نکرد

در ادامه صادرنشدن ویزا برای ورزشکاران ایرانی، اسپانیا نیز برای اعضای تیم ملی بوکس جوانان ایران ویزا صادر نکرد.

قرار است مسابقات بوکس قهرمانی جوانان جهان ۲۰۲۲ از روز ۲۴ آبان‌ماه تا پنجم آذرماه به میزبانی اسپانیا برگزار شود اما سفارت اسپانیا روز دوشنبه درخواست روادید اعضای تیم ملی ایران برای حضور در این مسابقات را رد کرد.

پیش از این تیم ملی تکواندو ایران نتوانسته بود برای شرکت در مسابقات گرندپری این رشته ویزای بریتانیا را بگیرد.

از ابتدای سال جاری، اعضای تیم‌های ملی تنیس، بسکتبال سه‌نفره، دو‌و‌میدانی، کاراته، بوکس، ژیمناستیک، تیر و کمان و پینگ‌پنگ به دلیل نداشتن ویزا از مسابقات بین‌المللی باز مانده‌اند.

۱۰:۴۱ ۱۷.۸.۱۴۰۱

بیش از ۳۵۰ تن از فعالان حقوق زنان، فمینیست‌ها و فعالان مدنی با انتشار بیانیه‌ای نسبت به وضعیت دو روزنامه‌نگار، نیلوفر حامدی و الهه محمدی ابراز نگرانی کرده و همبستگی و حمایت خود را از آنان اعلام کردند.

امضا کنندگان این بیانیه تاکید کرده‌اند سابقه سیستم قضایی در برگزاری دادگاه‌های ناعادلانه، اعتراف‌گیری اجباری از متهمان و نیز صدور احکام سنگین زندان سبب ایجاد نگرانی برای وضعیت این دو روزنامه‌نگار شده است.

این بیانیه که با شعار «ژن- ژیان-آزادی» به پایان رسیده، خواستار توقف پرونده‌سازی و آزادی بی‌قید و شرط تمامی بازداشتی‌ها و زندانیان سیاسی شده است.

آتنا دائمی، باربد گلشیری، زینب پیغمبرزاده،‌ پروین اردلان، فیروزه مهاجر و مریم رحمانیان از جمله امضا کنندگان این بیانیه هستند.

نیلوفر حامدی و الهه محمدی،‌ روزنامه‌نگاران روزنامه‌های شرق و هم‌میهن از ۳۰ شهریور ماه، به اتهام انتشار اخبار مربوط به مرگ مهسا امینی در بازداشت گشت ارشاد، بازداشت و متهم شده‌اند که «در پوشش خبرنگار» برای «سرویس‌های اطلاعاتی آمریکایی» کار می‌کردند.

بیشتر

XS
SM
MD
LG