لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
یکشنبه ۲ فروردین ۱۴۰۵ تهران ۲۳:۴۷
زنی در تهران در حالی که چتر روی سر خود گرفته تا از گرما در امان باشد
زنی در تهران در حالی که چتر روی سر خود گرفته تا از گرما در امان باشد

آمنه‌سادات ذبیح‌پور به حضور در جلسه بعدی دادگاه سپیده قلیان «ملزم شد»

۱۲:۵۷ ۳.۲.۱۴۰۲

مادر محمدحسن ترکمان دربارهٔ کشته‌شدنش در «یک اتفاق ساختگی» هشدار داد

مادر محمدحسن ترکمان، معترض کشته‌شده، اعلام کرد که به‌شیوهٔ «کاملاً غیرقانونی» از سوی نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی احضار شده و هشدار داد حتی اگر بخواهند او را در «اتفاقی ساختگی» بکشند، در برابر خون فرزندش سکوت نخواهد کرد.

کاملیا سجادیان روز شنبه دوم اردیبهشت در یک پست اینستاگرامی از تماس تلفنی یک فرد ناشناس خبر داد و گفت که این فرد او را برای روز دوشنبه احضار کرده است.

پیش از این احضار تلفنی، خانم سجادیان در یک پست دیگر با اشاره به اعلام عید فطر از سوی دفتر رهبر جمهوری اسلامی نوشته بود: «فردا خیلی از قاتلان و قاتل‌پروران پشت سر هم اقامهٔ نماز می‌بندند؛ اقامهٔ نمازی که وضویش با خون فرزندان این سرزمین است.»

۱۰:۲۲ ۳.۲.۱۴۰۲

شماری از ایرانیان ساکن تفلیس، پایتخت گرجستان، روز شنبه دوم اردیبهشت با برپایی تجمع اعتراضی علیه جمهوری اسلامی شعار دادند. این معترضان همچنین خواستار بسته شدن سفارت‌ جمهوری اسلامی در گرجستان شدند.

۰۸:۳۰ ۳.۲.۱۴۰۲

«همایش گفت‌وگو برای نجات ایران» شامگاه شنبه با برگزاری دومین نشست خود و سخنرانی شماری از فعالان سیاسی و استادان دانشگاه داخل و خارج از کشور به کار خود پایان داد.

سخنرانان دومین نشست «همایش گفت‌وگو برای نجات ایران»، «جنایت‌های جمهوری اسلامی در جریان سرکوب اعتراضات زن، زندگی، آزادی را حتی در تاریخ جنایات این حکومت کم‌سابقه خواندند و تأکید کردند که در جریان این اعتراضات، مردم «خیابان و عدم تبعیت از حکومت» را با هزینه سنگینی محقق کرده‌اند.

در پنل اول از دومین نشست «همایش گفت‌وگو برای نجات ایران» با مدیریت محمدجواد اکبرین و تحت عنوان «دست در دست هم دهیم به مهر» برگزار شد و در این بخش نیره توحیدی استاد دانشگاه ایالتی کالیفرنیا و فعال حقوق زنان، علیرضا رجایی روزنامه‌نگار و فعال سیاسی، علی کشتگر فعال سیاسی سوسیال‌دموکرات، صدیقه وسمقی دین‌پژوه و فعال سیاسی، و عالیه مطلب‌زاده عکاس خبرنگار و کنشگر مدنی که به تازگی از زندان آزاد شده سخنرانی کردند.

۲۳:۱۰ ۲.۲.۱۴۰۲

حمایت از معترضان در خارج ادامه دارد

۲۳:۱۰ ۲.۲.۱۴۰۲

بدون حجاب اجباری در بندرانزلی

۲۲:۰۰ ۲.۲.۱۴۰۲

پیام پدر مهرشاد شهیدی

۲۱:۵۵ ۲.۲.۱۴۰۲

پیام رضا پهلوی در پایان سفر اسرائیل

شاهزاده رضا پهلوی روز شنبه در پایان سفر خود به اسرائیل در پیامی توییتری از مردم اسرائیل تشکر کرد:

او نوشته است: «خشنودیم که توانسته‌ایم به احیای روابط دوستانه میان دو ملت ایران و اسرائیل کمک کنیم. یک ایران دموکراتیک در آینده به دنبال تبادلات فرهنگی، علمی، و اقتصادی با اسرائیل و دیگر همسایگان در منطقه خواهد بود. آن روز نزدیک است.»

۲۱:۴۵ ۲.۲.۱۴۰۲

«آقای رادان، نمی‌ترسیم ازت»

۲۱:۰۲ ۲.۲.۱۴۰۲

«اعلام مخالفت» همزمان وزیر ارتباطات با رفع فیلتر شبکه‌های اجتماعی و بستن فیلترشکن‌ها

در پی انتشار خبری در روز شنبه، دوم اردیبهشت، درباره عدم موافقت وزیر ارتباطات با رفع فیلتر از شبکه‌ها و پلتفرم‌های مسدودشده، رئیس مرکز اطلاع‌رسانی این وزارتخانه مجبور به توضیح شد.

وب‌سایت خبری «عصر ایران» روز شنبه خبر داد که عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات، در حاشیه نماز عید فطر در گفت‌وگو با مردم گفته است که با رفع فیلتر از پلتفرم‌های مسدودشده موافق نیست.

آقای زارع‌پور در پاسخ به این پرسش که «اگر تصمیم‌گیری درباره رفع فیلتر تلگرام، واتس‌اپ و اینستاگرام به او سپرده شود، آیا امروز موافق رفع فیلتر است» صراحتا اعلام کرده است که «نه، موافق نیستم».

۱۹:۰۴ ۲.۲.۱۴۰۲

کمک و رسیدگی مردم به باغ معترض کشته‌شده

بیشتر

XS
SM
MD
LG