لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
شنبه ۳ خرداد ۱۴۰۴ تهران ۱۹:۳۹

«ضرب‌وشتم» نرگس محمدی در زندان اوین به‌دلیل امتناع از حجاب اجباری

۰۵:۰۱ ۲۰.۶.۱۴۰۲

وزیر خارجه بریتانیا در سفر به اسرائیل درباره «تهدیدهای ایران» هشدار می‌دهد

جیمز کلورلی، وزیر خارجه بریتانیا، طی هفته جاری به اسرائیل و سرزمین‌های فلسطینی سفر می‌کند و در این سفر بر ضرورت ازسرگیری مذاکرات در رابطه با راه‌حل تشکیل دو کشور و همچنین مقابله با تهدیدهای امنیتی در منطقه، از جمله «تهدید ناشی از ایران»، تاکید خواهد کرد.

آقای کلورلی در این سفر که از روز دوشنبه آغاز می‌شود با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، و نخست وزیر فلسطین، گفت‌وگو خواهد کرد.

او روز سه‌شنبه طی نطقی در یک کنفرانس امنیتی درباره چالش‌های امنیتی پیش روی اسرائیل و سرزمین‌های فلسطینی و همچنین اهمیت راه‌حل تشکیل دو کشور صحبت می‌کند.

بر اساس بیانیه وزارت خارجه بریتانیا، آقای کلورلی همچنین ایران را متهم خواهد ساخت که با حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی حماس و جهاد اسلامی فلسطین،«تروریسم» را تقویت کرده است.

وزیر خارجه بریتانیا در آستانه این سفر گفت: «بریتانیا و اسرائیل برای حفظ امنیت مردمان خود با یکدیگر همکاری تنگاتنگی خواهند داشت». وی سپس عنوان کرد که دو کشور «برای مقابله با تهدیدات غیرقابل قبول رژیم ایران»، روابط امنیتی خود را تقویت می‌کنند.

این سفر در شرایطی انجام می‌شود که خشونت‌ها در کرانه باختری اوج گرفته است و چشم‌انداز روشنی برای احیای مذاکرات صلح با میانجی‌گری ایالات متحده برای تشکیل یک کشور فلسطینی در کرانه باختری، غزه و بیت‌المقدس شرقی وجود ندارد.

با استفاده از گزارش خبرگزاری رویترز؛ س.ن
جیمز کلورلی، وزیر خارجه بریتانیا
جیمز کلورلی، وزیر خارجه بریتانیا
۰۲:۱۸ ۲۰.۶.۱۴۰۲

عاطفه رنگریز، فعال حقوق زنان، بازداشت شد

رسانه‌های مدافع حقوق زنان روز یکشنبه ۱۹ شهریور از بازداشت عاطفه رنگریز، نویسنده و کنشگر حقوق زنان، و انتقال او به زندان سمنان خبر دادند.

به گزارش کانال تلگرامی «کانون زنان ایرانی»، خانم رنگریز در یک تماس تلفنی کوتاه از زندان سمنان، این خبر را به اطلاع نزدیکانش رسانده است.

عاطفه رنگریز پیش از این نیز در تاریخ ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، در جریان تجمع اعتراضی روز جهانی کارگر مقابل مجلس شورای اسلامی، همراه با جمعی از کنشگران بازداشت شده بود.

وی در دادگاه بدوی که در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران به ریاست محمد مقیسه برگزار شد، به ۱۱ سال و شش ماه حبس و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شده بود، اما حکم او و برخی دیگر از فعالان کارگری و بازداشت‌شدگان در تجمع روز جهانی کارگر، در خردادماه سال بعد، مشمول «عفو» شد.

هنوز از دلایل بازداشت این فعال حقوق زنان اطلاعی در دست نیست. طی روزهای اخیر با نزدیک شدن به سالگرد کشته شدن مهسا امینی و اعتراضات «زن، زندگی، آزادی»، موج جدیدی از بازداشت‌ فعالان حقوق زنان آغاز شده است.

۲۳:۵۴ ۱۹.۶.۱۴۰۲

«ضعف شدید» بهاره هدایت در اعتصاب غذا؛ «هشت کیلو وزن» کم کرده

وکیل بهاره هدایت می‌گوید این فعال سیاسی زندانی، «بعد از ۱۰ روز اعتصاب غذا هشت کیلو وزن» کم کرده است.

زهرا مینویی عصر یک‌شنبه در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) با اشاره به ملاقات خانوادۀ خانم هدایت با این زندانی سیاسی نوشت که او در حال حاضر، «دچار، ضعف شدید و تپش قلب است، به گونه‌ای که با کمک یک مأمور زندان توانسته به محل ملاقات بیاید».

این وکیل دادگستری ابراز امیدواری کرده است اکنون که موکلش از میزان پیام‌ها و واکنش‌ها به اعتصابش مطلع شده، «هر چه زودتر» به اعتصاب غذای خود پایان دهد.

بهاره هدایت از نهم شهریورماه و پس از جان‌باختن جواد روحی، زندانی معترض، اعلام کرد که در اعتراض به «سرکوب مضاعف» در جمهوری اسلامی دست به اعتصاب غذا می‌زند.

او در واکنش به درخواست‌ها و ابراز نگرانی‌ها افراد و گروه‌های متعدد نسبت به ادامه اعتصاب غذای خود در پیامی که روز ۱۸ شهریور در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد، بر عزم خود برای «ادامه اعتصاب غذا» تأکید کرد و گفت: «نگران من نباشید، نگران ایران باشید.»

۲۳:۵۳ ۱۹.۶.۱۴۰۲

تازه‌های ایران و جهان در روز یک‌شنبه ۱۹ شهریورماه را اینجا بخوانید.

XS
SM
MD
LG