لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
سه شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ تهران ۲۲:۲۷

خبرخوان شنبه ۱۹ آبان

لحظه به لحظه با مهم‌ترین خبرهای ایران و جهان

گفت‌وگوی ترامپ و مکرون درباره مسائل دفاعی اروپا

امانوئل مکرون و دونالد ترامپ، روسای جمهوری فرانسه و آمریکا، طی دیداری که روز جمعه در پاریس انجام شد، تلاش کردند تا تنش‌های اخیر میان پاریس و واشینگتن را کاهش دهند.

آقای ترامپ به محض ورود به پاریس در توییتی سخنان آقای مکرون درباره ضرورت تشکیل ارتش اروپایی برای دفاع در برابر چین، روسیه و حتی ایالات متحده را «بسیار اهانت‌آمیز» خواند.

اما دفتر رئیس جمهور فرانسه اعلام کرد که آقای ترامپ دراین باره دچار سوءتفاهم شده و مقصود آقای مکرون این بوده که اروپا باید اتکای خود به آمریکا از نظر دفاعی را کاهش دهد.

امانوئل مکرون همچنین پس از دیدار روز جمعه خود با دونالد ترامپ گفت که این درست نیست که امروز امنیت اروپا از هر جهت به ایالات متحده وابسته باشد.

از سویی دونالد ترامپ نیز تاکید کرد که ایالات متحده می‌خواهد از نظر دفاعی به اروپا کمک کند. وی در عین حال بار دیگر خواستار آن شد که اعضای ناتو سهم بیشتری را در تامین هزینه‌های ناتو بر عهده بگیرند.

رئیس جمهور آمریکا گفت: «ما می‌خواهیم به اروپا کمک کنیم، اما عدالت باید برقرار شود. در حال حاضر بخش بزرگ هزینه‌های این امر بر دوش ایالات متحده است.»

XS
SM
MD
LG