لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
جمعه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ تهران ۱۲:۱۱

خبرخوان چهارشنبه ۱۷ مرداد

مهم‌ترین خبرهای ایران و جهان در هفدهمین روز از مردادماه ۹۷ را لحظه به لحظه اینجا بخوانید.

۲۰:۱۱ ۱۷.۵.۱۳۹۷

تکذیب اجازه برداشت ایران از ۳۰۰ میلیون یورو دارایی خود

وزارت دارايی آلمان روز چهارشنبه گزارش یک نشریه این کشور در مورد اجازه دادن به ایران برای برداشت ۳۰۰ میلیون یورو از دارایی خود در حساب‌های بانکی آلمان را تکذیب کرد. دولت آمریکا با چنین اقدامی به شدت مخالف است.

وزارت دارايی آلمان در بیانیه‌ای گفت «گزارش‌های روزنامه‌ها در مورد ترخیص این مبالغ از طریق اداره گمرک نادرست است. روند بررسی این موضوع هنوز به پایان نرسیده است».

هفته‌نامه آلمانی «دی‌سایت» روز چهارشنبه گزارش داد که بخش امنیتی وزارت مالی آلمان به این ‌نتیجه رسیده که برداشت این مبالغ از سوی ایران ناقض قوانین ضد تروریستی کشور نیست و شواهدی وجود ندارد که ثابت کند این پول به دست افراد یا گروه‌های ناباب خواهد افتاد.

آمریکا خواستار ممانعت آلمان از این اقدام است و می‌گوید ممکن است از این پول برای تامین مالی گروه‌های مسلح در خاورمیانه استفاده شود.

۲۰:۳۳ ۱۷.۵.۱۳۹۷

خامنه‌ای: اصلا نگران آینده نباشید

نشریه «خط حزب‌الله» که از سوی دفتر رهبر جمهوری اسلامی منتشر می‌شود، در شماره اخیر خود واکنش علی خامنه‌ای به آنچه که «دغدغه و نگرانی علاقمندان به انقلاب در آن‌سوی مرزها» از آینده عنوان شده، را درج کرده است.

به گزارش سایت رهبر ایران، وی در حضور جمعی از فعالان فرهنگی خارج از کشور گفته است: «نسبت به اوضاع ما اصلا نگران نباشند، هیچ‌کس هیچ غلطی نمی‌تواند بکند، مطمئن باشند، هیچ تردیدی در این جهت وجود ندارد؛ این را به همه بگویید».

سایت آیت‌الله خامنه‌ای اشاره‌ای به مصداق‌های مطرح شده برای این نگرانی نکرده، ولی نظام جمهوری اسلامی در آستانه چهملین سال استقرار خود شاهد اعتراض‌های گسترده و نابسامانی در بازار ارز، طلا و کالاهای اساسی بوده است.

اظهارات رهبر ایران یک روز پس از بازگشت موج اول تحریم‌های شدید ایالات متحده علیه تهران منتشر می‌شود که تاکنون به دلیل توافق اتمی تیرماه ۱۳۹۴ معلق شده بودند.

XS
SM
MD
LG