دونالد ترامپ، رئیسجمهوری آمریکا، روز دوشنبه مقامهای سابق دادگستری و افبیآی را به تلاش برای کودتا علیه خود متهم کرد.
اندرو مککیب، معاون سابق پلیس فدرال، افبیآی، در برنامه «۶۰ دقیقه» شبکه سیبیاس گفت راد روزنستین معاون سابق وزارت دادگستری به دلیل مظنون شدن به ارتباطات ترامپ و روسیه، به دنبال توسل به متمم ۲۵ قانون اساسی آمریکا برای برکناری رئیسجمهوری بود. آقای روزنستین این ادعا را رد کرده است.
اندرو مککیب که خود از مقامش در دولت ترامپ برکنار شده است، در این مصاحبه گفت تلاش میکرده که به تحقیقات رابرت مولر خدشه وارد نشود.
راد روزنستین هنگام مسئولیت خود رابرت مولر را مامور تحقیقات در پرونده روسیه کرد. وی دیماه امسال از مقامش استعفا کرد.
دونالد ترامپ در واکنش به این مصاحبه، در صفحه توییترش نوشت: «این تلاشی غیرقانونی برای کودتا علیه رئیسجمهوری ایالات متحده بود».
وی در توئیتی دیگر به روزنستین و مککیب حمله کرده و گفته که این دو از سوی جف سشنز وزیر برکنار شده دادگستری به کار گمارده شده بودند.