چهار مرزبان آزاد شده ایرانی وارد تهران شدند

چهار مرزبان ایرانی که در روزهای پایانی سال گذشته آزاد شده بودند، روز جمعه دوم فروردین وارد ایران شدند. به گزارش خبرگزاری فارس، هنوز دو مرزبان ایرانی گروگان گروه «جیش العدل» هستند.

چهار مرزبان ایرانی به نام‌های محمود هرمزی، پدرام موسوی، کیانوش بابایی و عبدالکریم شریفی، با استقبال برخی فرماندهان و مسئولان نیروهای مسلح از جمله محمد پاکپور، فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران، به ایران بازگشتند.

بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت خارجه ایران، روز چهارشنبه، ۲۹ اسفند، از آزادی این چهار مرزبان ایرانی خبر داده بود.

یک روز بعد خبرگزاری فرانسه از انتشار بیانیه‌ ارتش پاکستان خبر داد که مرزبانان در «منطقه چاغی» استان بلوچستان پاکستان آزاد شده‌اند.

منطقه چاغی در نزدیکی مرز پاکستان با افغانستان قرار دارد.

در این بیانیه آمده است: «گزارش‌ها حاکی از آن بود که تروریست‌ها به همراه سربازان ایرانی ربوده‌شده از طرف افغانستان وارد خاک پاکستان شده‌اند».

براساس گزارش ارتش پاکستان مرزبانان ایرانی «پس از تبادل آتش» آزاد شدند.

گروه «جیش‌العدل» اواخر مهرماه سال جاری اعلام کرد که به یک پایگاه مراقبتی در شهرستان میرجاوه حمله کرده و ۱۲ مرزبان ایرانی را به «اسارت» گرفته است.

در آذر ماه پنج تن از این مرزبانان آزاد شده و به ایران بازگشتند.

قرارگاه قدس سپاه پاسداران پس از ربوده این ۱۲ مرزبان، در اطلاعیه‌ای رسمی «خیانت عامل یا عوامل نفوذی» را علت این حادثه معرفی کرده بود اما توضیحی درباره این افراد نداده بود.

تاکنون ۹ نفر از این ۱۲ مرزبان آزاد شده‌اند. با این حال خبرگزاری فارس روز جمعه اعلام کرد که تنها دو مرزبان دیگر ایرانی در اختیار گروه «جیش العدل» هستند.