در جلسه امروز مجلس درباره موضوع جنگ «بحث‌های جدی شد»

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس

جلسه روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی با حضور فرمانده سپاه پاسداران و معاونانش انجام شد و به گفته حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، در آن «بحث‌های جدی شد.»

به گزارش ایسنا، حشمت‌الله فلاحت‌پیشه در حاشیه این جلسه گفت که مهم‌ترین بخش از سخنان حسین سلامی، فرمانده سپاه پاسداران، در این جلسه «این بود که جمهوری اسلامی ایران آمادگی لازم برای جنگی را دارد که در این جنگ نه تنها شکست نمی‌خورد بلکه در منطقه خود پیروز هم می‌شود؛ ولی تحلیل راهبردی این است که جنگ نمی‌شود چون نوع رفتار آمریکایی‌ها و رفتارهای میدانی‌شان نشان می‌دهد که آنها دنبال جنگ نیستند و فقط فضای روانی جنگ را راه انداخته‌اند.»

فلاحت‌پیشه افزود که «آمریکایی‌ها آخرین برگه‌های خود را هزینه کرده‌اند اما ایرانی‌ها هنوز برگه‌های خود را رو نکرده‌اند طوری که برگه‌های آمریکا همان تحریم‌های قدیم بوده که مجدداً تکرار شده‌است اما ایران هنوز برگه‌های خود را رو نکرده چون راهبرد ایران گسترش فضای تنش و بحران نیست. معتقدیم در آینده آمریکایی‌ها هستند که موضعشان را تغییر می‌دهند.»

محمدجواد ابطحی، نماینده خمینی‌شهر در مجلس، نیز روز یک‌شنبه در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم با اشاره به جزئیاتی از جلسه غیرعلنی امروز مجلس که پیش از جلسه علنی برگزار شد، گفت: «در این جلسه که سردار سرلشکر سلامی فرمانده سپاه پاسداران نیز حضور داشت، بر این نکته تأکید کرد که «ما هیچ‌گاه شروع‌کننده جنگ نبوده‌ایم و از جنگ هم خوش‌مان نمی‌آید و حتی برخلاف آمریکایی‌ها که از جنگ هراس دارند، ما مردم جنگ هستیم و از جنگ نمی‌ترسیم، اما بدانند که اگر جنگی را شروع کردند، منافع‌شان در خطر خواهد بود و آنها تمام‌کننده نیستند».

در روزهای اخیر مقام‌های آمریکایی گفتند، اطلاعاتی در مورد تهدیدهای جدید از سوی ایران دریافت کرده‌اند و به همین دلیل موعد اعزام ناو گروه آبراهام لینکلن به خلیج فارس را جلو انداخته‌اند. این اقدام آمریکا واکنش مقام‌های ایران را در پی داشته است.

روز یک‌شنبه خبرگزاری ایسنا، نقل قولی را از امیرعلی حاجی‌زاده، فرمانده هوافضای سپاه پاسداران، با مضمون تهدید علیه آمریکا منتشر کرد که در پاییز ۹۷ و در یک برنامه تلویزیونی مطرح شده بود.

او در آن برنامه گفته بود: «وضعیت آمریکایی‌ها طوری است که انگار گوشتی در زیر دندان ما هستند و اگر تکان بخورند بر سرشان می‌زنیم.»

امیرعلی حاجی‌زاده افزوده بود: «قبلاً اینطور نبود. اینها قبلاً برای ما تهدید بودند اما حالا فرصت هستند.»