پروانه سلحشوری: مردان مجلس نگذاشتند زنی به هیأت رئیسه راه پیدا کند

پروانه سلحشوری (راست)

پروانه سلحشوری، نماینده مجلس شورای اسلامی، گفته است در مجلس دهم نیز «مقاومت‌های مردان» ادامه یافت و حتی هیأت رئیسه را نیز «جایگاه مردانه» می‌دانند.

خانم سلحشوری به وبسایت خبرآنلاین گفته است در مجلس دهم مردان «همراهی‌هایی» با نمایندگان زن داشتند «اما نه آن‌قدر که بتوانیم بگوییم آنها واقعا با ما همراه بودند».

این نماینده مجلس درباره حضور زنان در هیأت رئیسه گفت: «در این سه سال گذشته، هر بار در این راستا کاری کردیم به در بسته خوردیم. بارها کوتاه آمدیم و سعی کردیم به روش آنها این موضوع را پی بگیریم اما بی‌نتیجه بود».

پروانه سلحشوری همچنین با اشاره به پیشنهاد «سهمیه یک‌ششمی زنان در فهرست‌های انتخاباتی» گفت: «دیدیم چطور مردان قاطعانه در مقابل آن ایستادند».

فراکسیون زنان حدود دو ماه پیش در جریان بررسی طرح اصلاح قانون انتخابات، پیشنهاد کرد از احزاب و جبهه‌های سیاسی خواسته شود در حوزه‌های دارای بیش از شش نماینده، دست‌کم یک زن را به عنوان نامزد تعیین کنند؛ اما این پیشنهاد در مجلس رد شد.

مجلس دهم (که مجموعا ۲۹۰ نماینده دارد) با ۱۷ نماینده زن رکورددار بیشترین تعداد نماینده زن در دوره‌های مختلف مجلس شورای اسلامی است اما به گفته پروانه سلحشوری، میانگین کرسی‌های زنان در پارلمان‌های جهان بیش از ۲۴ درصد است.