طرح نمایندگان مجلس ایران برای شکایت از هالیوود

در جلسه علنی روز یکشنبه، ۲۷ مرداد مجلس، ۱۰ طرح نمایندگان مجلس علیه آمریکا اعلام وصول شد.

«الزام دولت به شکایت علیه هالیوود در دادگاه‌های بین المللی به دلیل توهین به ملت و تاریخ ایران» و «ممنوعیت ورود خبرنگاران رسانه‌های تبعیت‌کننده از تحریم‌های امریکا» از جمله بندهای این طرح است.

نمایندگان مجلس دلیل طرح خود برای شکایت از هالیوود را «ساخت فیلم‌ها و سریال‌های ضدایرانی و ارائه تصویر غیرواقعی و کذب از مردم و جامعه ایران» اعلام کرده‌اند.

نمایندگان مجلس ایران در طرح خود خواستار تحریم جان بولتون، مشاور امنیت ملی آمریکا، استیون منوچین، وزیر خزانه‌داری ایالات متحده آمریکا و تد کروز،سناتور و سیاستمدار آمریکایی شدند.

این طرح‌ها در حالی اعلام وصول شده که به گفته برخی کارشناسان جمهوری اسلامی امکان تحریم مقامات آمریکایی را ندارد.

«الزام نیروهای نظامی به افشای اطلاعات نظامی و امنیت امریکا در منطقه غرب آسیا در چارچوب منافع ملی» از دیگر بخش‌های این طرح است.

«الزام دولت به بازپس‌گیری درآمدهای آمریکا و انگلیس از نفت ایران بعد از کودتای ۲۸ مرداد»، «الزام دولت به پیگیری حقوق قربانیان و خسارت‌دیدگان کودتای ۲۸ مرداد» و «جریمه مدیران متخلفی که در جهت تحریم‌های خارجی اقدام نمایند»، دیگر بخش‌های این طرح هستند.