پاپ فرانسیس به خاطر زدن روی دست زنی عذرخواهی کرد

پاپ می‌گوید که «هرگونه خشونت علیه زنان بی‌حرمتی به پروردگار است».

پاپ فرانسیس روز چهارشنبه ۱۱ دی از این‌که با عصبانیت روی بازوی زنی زده بود که دست او را محکم کشیده بود عذرخواهی کرد و گفت که کنترلش را از دست داده بود و «سابقه بدی» در این زمینه به جای گذاشت.

به گزارش خبرگزاری رویترز، عذرخواهی غیرمتعارف او پس از آن صورت گرفت که از فرصت نخستین موعظه خود در سال جدید برای تقبیح خشونت علیه زنان استفاده کرد و آن را با «کفر» برابر دانست.

غروب روز سه‌شنبه هنگامی که پاپ در حال دست دادن با حاضران در میدان سن‌پیتر واتیکان بود، زنی محکم دست او را گرفت و به طرف خود کشید. پاپ ۸۳ ساله هم در حالی که دست خود را می‌کشید با عصبانیت به جانب زن برگشت و چند بار روی دست او زد.

پاپ روز چهارشنبه در مراسم سخنرانی‌اش خطاب به هزاران نفر از حاضران در میدان سن‌پیتر گفت: «خیلی وقت‌ها پیش می‌آید که ما کنترل خود را از دست می‌دهیم، حتی خود من، و من به خاطر سابقه بدی که دیروز به جای گذاشتم عذرخواهی می‌کنم».

او افزود: «هرگونه خشونت علیه زنان بی‌حرمتی به پروردگار است».