تشکیل پرونده قضایی در قم برای سه نفر به خاطر نوشتن درباره کرونا

حسن غریب، دادستان قم، گفته است تاکنون برای سه نفر به خاطر نشر مطالبی درباره کرونا پرونده قضایی تشکیل شده است.

او که روز شنبه ۲۴ اسفند با خبرگزاری فارس گفت‌وگو کرده، یکی از این افراد را کمدینی خوانده که به ادعای این مقام قضایی به جامعه پرستاری «توهین» کرده است.

آقای غریب همچنین از تشکیل پرونده برای یک مستندساز و یک شاعر در قم خبر داده و گفته است این افراد «مطالب توهین‌آمیزی راجع به مردم قم» منتشر کرده بودند.

در روزهای گذشته با افزایش انتقادات از نحوه اطلاع‌رسانی و مدیریت بحران کرونا، هشدارهای مقام‌های قضایی ایران علیه فعالان شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها افزایش یافته است.

در شهرستان دهلران صابر نجومی، دادستان این شهر، روز جمعه خبر داد که یکی از مدیران اجرایی این شهرستان به دلیل «عدم توجه به مصوبات ستاد کرونا» بازداشت شده است.

این نخستین بار است که یک مدیر دولتی به خاطر موارد مربوط به کرونا بازداشت می‌شود.