آغاز آزمایشی ارائه ۱۰ کالای خوراکی کوپنی در هرمزگان

وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی ایران از آغاز آزمایشی ارائه ۱۰ کالای خوراکی کوپنی در استان هرمزگان خبر داد.

صولت مرتضوی روز شنبه اول بهمن اعلام کرد از این پس شیر، پنیر، ماست، روغن، برنج، مرغ، تخم‌مرغ، ماكارونی، قند و شكر با کالابرگ الکترونیکی ارائه خواهد شد و این طرح به صورت آزمایشی در استان هرمزگان آغاز شده است.

او در ادامه گفت كالابرگ الكترونیكی با قیمت پایه شهریور ۱۴۰۰ درنظر گرفته شده است و مابه‌التفاوت آن به ‌صورت یارانه به مردم پرداخت می‌شود.

او همچنین گفت این طرح اختیاری است و مردم چنان‌كه به خرید كالا تمایل نداشتند، می‌توانند در پایان كار و در بیستم هر ماه یارانه نقدی را دریافت كنند.

روزنامه اعتماد با اشاره به ۱۱ ماه تاخیر دولت در اجرایی کردن قانون کالابرگ می‌نویسد آن‌گونه كه وزارت اقتصاد در آذر ماه امسال اعلام كرد تامین مالی طرح كالابرگ الكترونیك مبتنی بر همان نظام پرداخت یارانه‌ای خواهد بود و به صورت تقریبی ماهانه ۲۸ هزار میلیارد تومان هزینه خواهد داشت.

در پی حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی برای واردات کالاهای اساسی قیمت برخی اقلام خوراکی مانند آرد، تورم مواد غذایی به شدت افزایش یافته است.

آخرین گزارش مرکز آمار ایران می‌گوید تورم برخی اقلام خوراکی اصلی مانند رشته آش، پیاز، سس مایونز، برنج و روغن در آذرماه امسال نسبت به آذر پارسال بین ۱۰۰ تا ۲۹۱ درصد بوده است.

با استفاده از گزارش‌های اعتماد و رادیو فردا؛ د.خ/س.ن