ترودو دعوت کاخ سفید را در بحبوحه بحران کرونا رد کرد

جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا

جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا، دعوت کاخ سفید برای جشن توافق جدید تجارت آزاد منطقه‌ای و دیدار با روسای جمهوری آمریکا و مکزیک را رد کرد.

دونالد ترامپ و آندرس مانوئل لوپز روز چهارشنبه با یکدیگر دیدار خواهند داشت، اما سخنگوی آقای ترودو روز دوشنبه گفت که نخست وزیر کانادا علی‌رغم آرزوی بهترین‌ها برای ایالات متحده و مکزیک در این نشست حضور نخواهد داشت.

شانتال گانیون اظهار داشت: «اگرچه اخیرا بحث‌هایی درباره احتمال شرکت کانادا در این مراسم صورت گرفت، اما نخست وزیر این هفته در اوتاوا می‌ماند و طبق برنامه در نشست‌های کابینه و جلسه‌ای در پارلمان حضور خواهد یافت.»

ترودو به جای حضور فیزیکی در نشست‌های کابینه به خاطر بیماری ویروس کرونا آنلاین در این نشست‌ها حضور می‌یابد.

شبکه خبری ای‌بی‌سی می‌نویسد که نخست وزیر کانادا درخواست مکالمه تلفنی با دونالد ترامپ کرده است. آقای لوپز اوبرادور نیز اعلام کرده که با ترودو از طریق تلفن صحبت خواهد کرد.