یک عضو مجلس می‌گوید به دلیل ظرفیت تولید مازاد بر نیاز، واردات شیر خشک جایز نیست

عبدالحسین روح‌الامینی، عضو مجلس شورای اسلامی

عبدالحسین روح‌الامینی، عضو مجلس شورای اسلامی می‌گوید «ظرفیت تولید شیرخشک در داخل کشور دو برابر نیاز است لذا واردات آن جایز نیست».

آقای روح‌الامینی در جلسه علنی روز دوشنبه ۱۵ آبان‌ماه با اشاره به کمبود شیرخشک و داروهای خاص در کشور گفت به بهانه «عدم تخصیص ارز» تولید شیر خشک انجام نمی‌شود.

او در انتها گفت:‌ «تحمل ما به سر رسیده، صداوسیما و مجلس شورای اسلامی ورود کرده اما اتفاقی رخ نداده است.»

این در حالی است که رئیس انجمن تولیدکنندگان شیر خشک و غذای کودک ایران هفته گذشته به رسانه‌های کشور اعلام کرد که تولید شیر خشک در کشور هم با مشکل «عدم تخصیص ارز» به تولیدکنندگان رو‌به‌رو شده است.

هانی تحویل‌زاده دولت ابراهیم رئیسی را متهم کرد که تأمین تقاضای شیرخشک در ایران را به «یک کارخانه در ترکیه واگذار کرده» است.