رضا درمیشیان، نویسنده و کارگردان سینما، ممنوع‌الخروج شد

نزدیکان رضا درمیشیان گفته‌اند او باید به دادسرای انقلاب مراجعه کند

نزدیکان رضا درمیشیان گفته‌اند او باید به دادسرای انقلاب مراجعه کند

رضا درمیشیان، نویسنده و کارگردان سینما، روز سه‌شنبه اول آذر نتوانست از ایران خارج شود و گذرنامه او در فرودگاه امام تهران از سوی ماموران امنیتی ضبط شد.

به گزارش شبکه شرق، نزدیکان آقای درمیشیان گفته‌اند او باید به دادسرای انقلاب مراجعه کند.

دلیل ممنوع‌الخروجی او و حضور در دادسرای انقلاب اعلام نشده است، ولی او در جریان اعتراضات سراسری مردمی در ایران پست‌های مختلفی در صفحه اینستاگرام خود در حمایت از آن منتشر کرده بود.

آقای درمیشیان از جمله در یک پست اینستاگرامی نوشته بود: «تصاویر این روزها بی‌نیاز از هر کلام و توصیفی است. آنچه نیاز به تعریف دارد غیرت و وجدان و شرف ماست که کدام طرف ایستاده‌ است».

این سینماگر ایرانی سازنده فیلم‌های «بغض»، «عصبانی نیستم!»، «لانتوری» و «مجبوریم» است.

در هفته‌های گذشته بسیاری از سینماگران و ورزشکارانی که با معترضان همراهی کرده بودند، از سوی نهادهای امنیتی ممنوع‌الخروج یا هنگام ورود به خاک ایران گذرنامه‌های آن‌ها ضبط شد. برخی از آن‌ها نیز بازداشت یا احضار شده‌اند.

خانه سینما روز دوشنبه هشدار داد که اگر سینماگران بازداشت شده آزاد نشوند یا به احضار آن‌ها پایان داده نشود، اعضای آن دست به اعتصاب خواهند زد.