شنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۰ تهران ۰۶:۴۰ - ۱۱ فوریه ۲۰۱۲

ايران / سياسی

آرش حجازی: دولت ایران می کوشد نیروهای امنیتی را در قتل ندا بی‌گناه جلوه دهد

آرش حجازی
اندازه متن - +
شاهد قتل ندا آقاسلطان با «بی‌شرمانه» توصیف کردن ادعای تلویزیون دولتی ایران در باره نحوه کشته‌ شدن این دختر جوان ایرانی، اظهار داشت، مرگ ندا به خاری در چشمان دولت ایران تبدیل شده است و از این رو جمهوری اسلامی تلاش می‌کند، نیروهای امنیتی را در این ماجرا بی‌گناه جلوه دهد.

آرش حجازی، دکتر جوان ایرانی که از نزدیک شاهد تیر خوردن و جان باختن ندا آقاسلطان، دانشجوی ۲۷ ساله در جریان اعتراض‌ها به نتایج انتخابات ریاست جمهوری بود، روز جمعه در گفت و گو با رادیو اروپای آزاد- رادیو آزادی ادعاهای تازه دولت ایران در باره دست داشتن خود او در کشتن ندا را «تلاشی بی‌شرمانه و بی‌ارزش برای بی‌گناه جلوه دادن نیروهای امنیتی» دانست.

ندا آقا سلطان که به نماد اعتراض‌های مردمی علیه نتایج انتخابات ریاست جمهورى در ایران تبدیل شده است، روز سی‌ام خرداد ماه و در جریان یکى از راهپیمایى‌های معترضان کشته شد.

تصاویر ویدئویى لحظه جان باختن این دانشجوی ۲۷ ساله به سرعت در اینترنت و تلویزیون‌هاى مهم دنیا پخش شد و بازتاب بسیار گسترده‌ای در جهان داشت.

چند روز پیش تلویزیون دولتی جمهوری اسلامی اقدام به پخش «فیلم مستندی» در باره مرگ ندا آقا سلطان کرد که در آن با «سناریو دانستن ماجرای مرگ ندا» از جمله ادعا شده است، خونی که از صورت ندا جاری شده است، خون خود وی نبوده بلکه از یک بطری ریخته شده است.

«مستند سازان» تلویزیون دولتی ایران همچنین ادعا کرده‌اند، ندا در حین انتقال به بیمارستان توسط آرش حجازی و معلم موسیقی‌اش در اتومبیل کشته شده است و نیروهای امنیتی در مرگ وی هیچ مشارکتی نداشته‌اند.

آرش حجازی در این باره گفته است:« مرگ ندا به خاری در چشمان دولت ایران تبدیل شده است که از هیچ اقدامی برای تطهیر خود در این ماجرا و انداختن مسئولیت این کار به عهده دیگران فروگذار نکرده است».

آقای حجازی همچنین با بیان این که اصولاً در اتومبیلی که ندا را به بیمارستان منتقل می‌کرد، نبوده، افزوده است: « آنها اول ادعا کردند که ندا زنده است. بعد گفتند که فیلم کشته شدن او جعلی است. یک روز دیگر گفتند که یکی از گزارشگران بی‌بی‌سی ندا را کشته است. بعد گفتند، کار کار سیا است... این فیلم مستند هم تازه‌ترین ادعای آنها به شمار می‌آید».

مقام‌های عالی‌رتبه ایرانی بارها منکر کشته شدن ندا توسط نیروهای امنیتی در جریان اعتراض‌های خیابانی به نتایج انتخابات ریاست جمهوری شده و با «مشکوک» دانستن مرگ وی، کشورهای خارجی و به ویژه بریتانیا و آمریکا را به دست داشتن در این ماجرا متهم کرده‌اند.

این در حالی است که پیشتر آقای حجازی در باره نحوه کشته شدن ندا آقاسلطان به «رادیو فردا» گفته بود: «در روز شنبه، ۳۰ خرداد ماه، ساعت هفت بعد از ظهر در منطقه‌ای در یکی از خیابان‌های حاشیه کارگر، بعد از تظاهراتی که مردم برگزار کرده بودند و مورد حمله نیروهای شورشی قرار گرفته بودند و داشتند به کوچه‌های فرعی فرار می‌کردند، خانم ندا آقا سلطان که بنده در آن مقطع اسم شان را نمی‌دانستم در فاصله یک متری من ایستاده بود که مورد اصابت گلوله قرار گرفت. من سعی کردم به ایشان کمک کنم. اما متاسفانه موفق نشدم. و ایشان توی دست‌های من فوت کردند».

وی همچنین با بیان این فردی به نام عباس کارگر جاوید، از اعضای بسیج با استفاده از کلت کمری گلوله‌ای به قلب ندا آقاسلطان شلیک کرده و او را کشته بود، اظهار داشته بود، مردم قاتل ندا را دستگیر کرده و کارت شناسایی‌اش را نیز گرفته و سپس رهایش کرده بودند.

مقام‌های جمهوری اسلامی ایران در اظهارنطرهای متعدد خود در باره کشته شدن ندا، تاکنون هیچ اشاره‌ای به نقش احتمالی عباس کارگر جاوید در این ماجرا نکرده‌اند.

اوایل آذر ماه گروهی از «دانشجویان بسیجی» همزمان با برگزاری تظاهراتی در مقابل سفارت بریتانیا در تهران، با اجرای نمایشی به « بازسازی صحنه قتل مشکوک ندا آقاسلطان» پرداختند که با انتقاد شدید خانواده ندا آقاسلطان روبرو شده بود.
زمان این نظرخواهی به پایان رسیده است
ترتیب:
صفحه از ۲
    بعدی 
توسط: اعتماد از: تهران پارس
۲۰ ۱۰ ۱۳۸۸ ۰۴:۱۱
سی سال است که میکشند در داخل وخارج وحالا برای اولین بار ناچار شده اند که اخوندها بیایند وبگویند ما قاتل نیستیم
این سئوال مطرح است چرا به چنین کار مشمئزه کننده ای دست زده اند
علت اینست خیمه نظام جبار وستمگر وضعیف کش تماما در هم شکسته وقابل باز سازی نمیباشد مگر دکتر سامی را در مطبش با ضربات کارد نکشتند وبعدا گفتند قاتل در حمامی در اهواز از دوش حمام خودرا حلق اویز کرد یا صدها ترور توسط همین ها
اما پایان همه دیکتا تورها بهمین جا ختم میشود که از ترس و لرز بیاید و منکر شود در دوران شاه ارتشبد ازهاری فرماندار نظامی در تلویزیون عینا همین حرف ملاها را زد و چنین گفت مرکرکروم در خیابانها میریزند تا مارا بدنام کنند اگر انها توانستند مردم را فریب دهند این اخوند قرون وسطائی هم میتواند

توسط: باران از: نروژ
۲۰ ۱۰ ۱۳۸۸ ۰۳:۵۸
حیف وقت که آدم بخواد بذاره برای اینکه اراجیف شاه دزدها و شاه دروغگو ها رو بده
اینا خودشون یک عمر هستش که این کاره هستن , واسه همین دچار توهم میشن
آرش جان بی خیال , هیچکس این اراجیفشون را باور نمیکنه عزیز

توسط: No Name از: USA
۲۰ ۱۰ ۱۳۸۸ ۰۲:۰۱
من هر چی بیشتر حرفهای جمهوری اسلامی رو میشنوم بیشتر به جهالت این رژیم پی میبرم. دلم می خواد اینها بدونند ملت ایران بچه نیست که این چرت و پرت ها رو باور کنه. خون ندا رو شما نامردها ریختید. ندا همیشه برای همه ما قهرمان بوده و خواهد بود.

توسط: سعید از: کرج
۱۹ ۱۰ ۱۳۸۸ ۲۲:۰۹
این آقایان محترم(؟) فکر کردن که با طایفه کورها طرف هستند البته این ذهنیت آنها همانا از بیخردی خودشان ست.با این سازمان دروغ پردازیشون هر جور که بخوان ذهن مردم رو میخوان واکسینه کنن.ولی کاملا کور خواندند.انشاالله بزودی شاهد تسلط حق بر دروغ و ریا خواهیم بود. و انتقام خون ندا و تمام جوانانی را که در این مدت خونشان به نا حق توسط این جلادها ریخته شده است رو میگیریم.البته در دادگاه. و مقابل دیدگان جهانیان.

توسط: حمید از: اصفهان
۱۹ ۱۰ ۱۳۸۸ ۲۱:۱۶
ین فیلم احمقانه را فقط میشود با توضیحات یک بچه ۵-۶ ساله در مقابل کار بدی که کرده مقایسه کرد.

این اصلا ارزش پاسخگویی هم ندارد. یکی‌ نیست به این عقب مانده‌های فکری بگوید که اگر اینطور است

پس چرا سنگ قبرش را دو بار تخریب کردید ؟

توسط: زویا
۱۹ ۱۰ ۱۳۸۸ ۲۰:۱۷
فیلمی که در سیمای دروغین جمهوری اسلامی نمایش داده شد ادعا دارد که ندای شهید خود به صورتش خون پاشیده وسوار اتومبیلی راهی بیمارستان میشود.خب ندای نازنین ما میخواست برود بیمارستان چه کند؟ به پزشکان بیمارستان چه بگوید؟ او که مثل تهیه کنندگان ان فیلم تهوع اور عقب مانده ذهنی نبود تا نداند که پزشکان بلافاصله تشخیص خواهند داد که او زنده است ؟راستی چرا رژیم خوناشام در مورد ضارب اصلی خفقان گرفته و دم نمیزند ان جانور بسیجی که کارت شناسایی عکسدارش هنوزهم در بسیاری از سایت ها موجود است.

توسط: ایران چه خبر از: تهران
۱۹ ۱۰ ۱۳۸۸ ۱۹:۰۳
در زمانی که هزاران نیروی امنیتی در خیابان حضور دارند، وقتی کسی به قتل میرسد این نیروها مسئول هستند. قتل خواهرزاده موسوی، زیر ماشین نیروی انتظامی له شدن، مورد تجاوز 6نفره قرار گرفتن همه اینها اعمالی است که در روزهای حضور انبوه نیروهای امنیتی در خیابان اتفاق افتاده است و نمی شود آنها را ماستمالی کرد.نمی توان حوادثی را که در حضور هزاران انسان اتفاق افتاده است، منکر شد. 

توسط: محمد از: سوئد
۱۹ ۱۰ ۱۳۸۸ ۱۳:۲۵
اینکه اعضای اپوزیسیون این رژیم خودشان ،خودشان را شکنجه ومی کشند ازیادگارهای امام راحل! است. فراموش نمی کنم که دراوایل انقلاب هنگامی که حکومت، چماقدارانش را تحت عنوان امت درصحنه به جان زنان ومردان جوان درخیابانها انداخته بود وبعضا دستگیریها یی اتفاق می افتد. جایی عده ای ازهمین نیروهای خودسر!! کسانی را شکنجه کرده بودند. رسوایی این شکنجه بالا گرفت. اجتماعی شد. مردم جواب می خواستند. امام راحل! دستور داد هیئت تحقیق شکنجه!! تشکیل شود. بعد اززمدتی برای ماله کشیدن گفته شد که اینها خودشان خودشان را شکنجه کرده اند. قابل توجه دکترآرش وهمه انسانهایی که ازان دوران کمترمیدانند.

توسط: ليلا بهزاد
۱۹ ۱۰ ۱۳۸۸ ۱۱:۵۷
نام ندا براي باند مافيايي جنايتكار حاكم بر كشورم حكم عزرائيل را دارد چون افشاگري كه توسط كشته شدن ندا - دختر ايران - انجام شد جهاني بود و جنايتكاران حاكم را مستاصل كرده و به هذيان گويي وادشته است. براي نمونه روزنامه دولتي وطن نوشت ندا خودش نقشه قتل خود را طراحي كرده بود و...
مطمئن باشيدخون نداها, سهرابها,كيانوشها و....كه در راه آزادي ايران داده شده است به هدر نخواهد رفت, صبح پيروزي مردم ايران نزديك است.
اميدوارم پليس انگليس از آرش جوان ما محافظت كافي به عمل آورد چون اين رژيم از هيچ كاري رويگردان نيست !!!!

توسط: یاسر از: بوشهر
۱۹ ۱۰ ۱۳۸۸ ۱۰:۴۸
ملت ایران دیگه فریب این اخوندارو نمی خوره.درود بر تو ارش
صفحه از ۲
    بعدی 

به ما بپیوندید