شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۰ تهران ۰۹:۴۷ - ۴ فوریه ۲۰۱۲

ايران / سياسی

کنگره آمريکا طرح تحريم‌های یکجانبه علیه ايران را تصويب کرد

اندازه متن - +
 سنای آمريکا با اجماع کامل لايحه تحريم شرکت‌هايی که با صنايع انرژی ايران  يا شرکت‌های مرتبط با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همکاری دارند را تصويب کرد

اين طرح در مجلس نمايندگان هم  با  ۴۰۸ رای مثبت در مقابل ۸ رای مخالف به تصویب رسید. با تصویب این طرح در سنا و مجلس نمایندگان ، این طرح برای تبديل به قانون بايد به امضای رييس جمهوری آمريکا هم برسد.

اين طرح، سرمایه‌گذاری در حوزه نفت و گاز، صادرات  بنزين و فرآورده های نفتی به ایران و شرکت های مرتبط با سپاه پاسداران را هدف گرفته و شرکت ها و موسساتی که بر خلاف آن عمل کنند، با قطع رابطه با بازار آمريکا مواجه خواهند شد.     

طرح سنا و مجلس نمايندگان آمريکا تلاش دارد هزينه ها در صنايع انرژی ايران را بالا ببرد و فشارها بر جمهوری اسلامی ایران برای تعقيب برنامه اتمی را افزايش دهد.

مجلس نمايندگان آمريکا پيشتر طرح خود را در ماه اکتبر، حدود هشت ماه پيش تصويب کرده بود و مجلس سنا هم اين طرح  مشابهی را در ماه ژانويه امسال، حدود پنج ماه پيش به تصويب رساند؛ این دو طرح سرانجام از سوی یک کمیته مشترک از سنا و مجلس نمایندگان به صورت طرح واحدی درآمد.

پس از دو هفته که شورای امنيت سازمان ملل دور چهارم قطعنامه تحريم های ايران را به تصويب رساند، وزارت خزانه داری آمريکا اعمال تحريم های سازمان ملل را اجرا کرده و فهرستی از شرکت های مرتبط با صنايع بيمه، کشتيرانی و سپاه پاسداران تهيه کرده و در فهرست سياه قرار داد.

سناتور کريستوفر داد و هوارد برمن ازمجلس نمايندگان درباره اين طرح گفتند:«اول بايد جلوی فعاليت هسته ای نامشروع ايران را بگيريم و اين طرح به دولت آمريکا اين ابزار را می دهد که با قدرت و قاطع حرکت ايران را عوض کند.»

کاخ سفيد هم از اين طرح حمايت کرده و گفت که اين استراتژی چند جانبه، کمکی است برای فشار آوردن و انزوای ايران.»

طرح ياد شده دامنه مقررات تحريمی و تنبيه قانون تحريم های ايران مصوب سال ۱۹۹۶ را افزايش داده و فشارها بر شرکت های مرتبط با صنايع انرژی ايران را بيشتر می کند. آن هم در حالی که ايران برای سرمايه گذاری و نيز تهيه سوخت نياز به همکاری شرکت های خارجی دارد.

اين طرح همچنين بانک هايی که ارتباط مالی با موسسات مالی مرتبط با سپاه پاسداران و برنامه هسته ای جمهوری اسلامی دارند را از هرگونه ادامه همکاری ممنوع می کند.

طرح مزبور شرکت های خارجی که هرگونه فناوری سانسور، فيلترينگ و مقابله با جريان آزاد اطلاعات را به جمهوری اسلامی داده باشند را از ارتباط و قرارداد و خريد از بازار آمريکا ممنوع می کند.

همچنين چارچوبی قانونی به ايالت های آمريکا و دولت های محلی داده می شود تا هرگونه شريک تجاری و سرمايه گذار در صنايع انرژی ايران را مورد تعقيب قانونی قرار دهند.

دولت جمهوری اسلامی قطعنامه اخير شورای امنيت را بی ارزش و بی تاثير خوانده و می گويد به فعاليت های اتمی ادامه می دهد. غرب به فعاليت های هسته ای جمهوری اسلامی مظنون است و آن را تلاشی برای دستيابی به بمب اتمی می داند. تهران می گويد فعاليت های اتمی را برای توليد برق دنبال می کند.
زمان این نظرخواهی به پایان رسیده است
ترتیب:
صفحه از ۴
    بعدی 
توسط: سوسن از: ایران
۰۴ ۰۴ ۱۳۸۹ ۱۸:۵۳
مشکل بزرگ انجام دادن درست تحریم هاست این مشکل هم تا زمانی که شرکت هایی که در دوبی و ترکیه هستندو همه میدونن وابسته با سپاه هستند بسته نشن و جلوی فعالیت اینها گرفته نشه کار درست نمیشه شرکت های بزرگ نفتی مدت هاست که از ایران خریدنمیکنند باید خرید نفت از ایران تحریم بشه پول نفت که به مردم نمیرسه پس حداقل ذخیره بشه برای ساخت ایران البته واسطه های ایرانی و خارجی برای منافع خودشون مدتهاست که دارن بازار های جدید پیدا میکنن ولی باید جلوی فروش نفت و گاز ایران گرفته شه تنها راه فشار به دولت ا.ن همینه که امید وارم این بار دیگه جواب بده تا مردم بهانه خوبی برای اعتصابات داشته باشند به امید انروز

توسط: امیر از: Washington DC
۰۴ ۰۴ ۱۳۸۹ ۱۸:۳۸
کسانی که از تاریخ درس عبرت نگیرند محکوم به تکرار آنند! عجب حرف جالبی هست این!

بعد از جنگ اول خلیج فارس و شکست انتخاباتی بوش پدر و جمهوری خواهان به کلینتون و دمکراتها در انتخابات آمریکا، صدام و رژیمش فکر کردن که خطر رفع شده و شروع به کارشکنی در کار بازرسان سازمان ملل کردند و دموکراتهای آمریکایی هم که دل خوشی از جنگ نداشتند شروع کردند به ایجاد اجماع سیاسی بین المللی بر علیه رژیم صدام و صدور قطعنامه های متعدد که شاید صدام سر عقل بیاد غافل از اینکه صدام آدم بشو نبود و با این قطعنامه ها راه رو برای جنگ بعدی هموار میکنند و اینچنین شد که کلینتون و دموکراتها بعد از دو دوره ریاست در آمریکا و سر و کله زدن با صدام کنار رفتند و جای خودشون رو به جرج بوش و جمهوریخواهان دانند و آن داستان جنگی که همه میدانیم اتفاق افتاد...

البته این تنها شباهتهای بین دو ماجرا نیست، برای مثال استراتژی صدام یکدست کردن حکومت با حذف غیر خودیها در داخل حزب بعث و همچنین سرکوب مردم در داخل ولی بدست آوردن دل مسلمانان در خارج بود! چه کسی کمکهای ده هزار دلاری صدام به هر خانواده در غزه را فراموش کرده؟ ادعاهای مبارزه با دنیای استکباری و اینکه عراق رو منجی جهان اسلام و خودش رو صلاحدین زمان میخواند؟

بقول احمدی نژاد، باز هم بگم؟ بگم؟ بگم؟ نه عزیزان! تاریخ داره دوباره تکرار میشه و سران جمهوری اسلامی نادانتر از آنند که بدانند در چه مسیری قرار گرفته اند!

توسط: علي از: ايران
۰۴ ۰۴ ۱۳۸۹ ۱۸:۳۴
افرين حقيقتا ما مردم ايران را با اين تحريم ها خوشحال ميكنيد تا كمر اينها بشكند مرسييييييييي

توسط: mahmoud damagh
۰۴ ۰۴ ۱۳۸۹ ۱۶:۰۴
با تحريم موافقم سنگين تر و بيشتر بشه تا خودشون به جون هم بيفتن ضعيف بشن اون وقته که ملت از روی نداری و فقر عمو محمود رو زمين ميزنند

توسط: آسؤ از: اشنویه
۰۴ ۰۴ ۱۳۸۹ ۱۵:۲۳
با سلام
البته من با نظر بیشتر دوستان که فکر می کنند اقتصاد ایران با این تحریمها فلج میشه,مخالفم.شاید تحریمها بتونه تاثیر کوتاه مدت بر روند غنی سازی داشته باشه ولی در بلند مدت ج,ا به هدفش میرسه(با چه قیمتی)!
میدانیم که در اواخر 1990 به خاطر کوته فکری و بلندپروازئ کره شمالی نزدیک به یک میلیون انسان بیگناه جان باخت؛ولی کره,ش بمب اتم ساخت.امروز هم اثار این تحریمها چنان است که از جمعیت 23 میلیونئ کره نزدیک 6میلیون در خطر قحطی ومرگ به سر میبرند،(کابوس)
از روزی میترسم که شاهد قحطی وگرسنگی ملتم در گوشه وکنار ایرانم باشم

توسط: مزدک
۰۴ ۰۴ ۱۳۸۹ ۱۵:۰۱
"تحریم دیپلماسی نه تحریم اقتصادی"
امریکا باز برای چندمین بار تحریم اقتصادی اعلام کرد. مردم زیر ستم ایران فشار مضاعف نمی خواهند. دوستانی که در غرب هستند این مهم "تحریم دیپلماسی نه تحریم اقتصادی" را به دولتیان غربی برسانند، و اگر رسانده اند و انها گوش نمی کنند پس انها هم دستشان توی دست این دولت "حجتیه" فراماسونی است

توسط: نام مستعار از: اروپا
۰۴ ۰۴ ۱۳۸۹ ۱۴:۵۰
با آرزوي موفقيت و پيروزي هر چه زودتر براي ايرانيان آزاديخواه و دموکرات بر عليه اين رژيم سفاک ولائي در ايران. تا قبل از فرا گير شدن تحريمها و تآثير منفي آنها در زندگي روزانه شهروندان در ايران بايد اين رژيم ديني را کنار زده تا از ايجاد تنش در منطقه و احتمال بروز جنگ جلو گيري شود.

توسط: هوشیار از: ایران
۰۴ ۰۴ ۱۳۸۹ ۱۴:۳۷
تحریمهای سوختی بسیار موثر هست هدف تحریم ها که فشار اوردن به قشر شکم جامعه هست که چنان درگیر زندگی سخت روزانه هستن که تنها معیارشان سقف زندگی کردن است اگر نتوانند ادامه بدهند بصورت قشری در صورتی کهسندیکایی ندارند زیر سقف شکم با هم متحد میشوند البته موفقیت این تلاش 30 درصد هست ممکن است در نهایت راهی متاسفانه جز حمله نظامی نماند چون مانند عراق که حذب بعث تمام منابع دستشان بود ما هم با حزب سپاه رو برو هستیم که تازه علاوه بر تمام امکانات اقتصادی یک واحد نظامی هم هست

توسط: تامی
۰۴ ۰۴ ۱۳۸۹ ۱۴:۳۱
وزير نيرو: 500 مگاوات توان صادرات برق داريم

اگر ما کمبود برق داریم پس این صحبت چیست ........ ما کمبود برق نداریم ما کمبود بمب اتم داریم رژیم فقط به دنبال بمب اتم است که به اشوب و فتنه و ناامنی با قدرت اتمی دامن بزند . توی سر این رژیم اسلامی باید فقط چماق و چکش و بمب اتم زد .

توسط: ممد از: اروپا
۰۴ ۰۴ ۱۳۸۹ ۱۴:۱۱
ازترس ايران كه مبادا بمب اتم بسازه كه هم ساخته و ايشون خبر ندارن دارن اين كارها رو انجام ميدن . ترسوها كاغذ پاره صادر مي كنند.
صفحه از ۴
    بعدی 

به ما بپیوندید