لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ تهران ۰۴:۵۹

تیراندازی در فلوریدا دست‌کم چهار کشته برجای گذاشت


پلیس ایالت فلوریدا روز یکشنبه چهارم شهریور از تیراندازی به حاضران در رستورانی در محل برگزاری یک تورنمنت بازی‌های ویدئویی در شهر جکسون‌ویل این ایالت خبر داد.

دفتر یک کلانتر پلیس در توئیتی از مردم خواسته تا از محل حادثه دور بمانند و اعلام کرده که محل وقوع حادثه، کماکان ناامن است.

رسانه‌های محلی نیز به نقل از منابع پلیس گزارش کرده‌اند که در این حادثه تاکنون چهار نفر کشته شده و حدود ۱۰ نفر هم زخمی شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، یک مظنون این تیراندازی نیز کشته شده و هنوز معلوم نیست که آیا مظنون دیگری در محل حادثه هست یا نه.

دفتر کلانتر پلیس فلوریدا ضمن اعلام احتمال بالا بودن شمار قربانیان و مجروحان، از جستجو برای یافتن عوامل احتمالی دیگر این تیراندازی خبر داده است.

بر اساس این گزارش، تعداد زیادی از مجروحان به بیمارستان منتقل شده‌اند و تصاویر منتشره از رسانه‌های محلی نیز خودروهای آتش‌نشانی، آمبولانس‌ها و ماموران پلیس را در محل حادثه نشان می‌دهد. راه‌های منتهی به محل وقوع حادثه نیز از سوی پلیس مسدود شده است.

در تصاویر زنده این تورنمنت، صدای شلیک گلوله و فریادهای حاضران در محل حادثه به گوش می‌رسد.

هنوز جزئیات بیشتری از این حادثه و انگیزه فرد یا افراد مسلح منتشر نشده است.

شهروندان آمریکا حق حمل اسلحه را دارند و سهولت دستیابی به سلاح موجب شده به طور مکرر این کشور شاهد تیراندازی‌ در مدارس یا اماکن عمومی باشد.

هشتم تیرماه امسال به دنبال تیراندازی در دفتر روزنامه‌ای در شهر آناپولیس ایالت مریلند، دستکم پنج نفر کشته و عده‌ای زخمی شدند. به گفته پلیس، فرد تیرانداز یک مرد بزرگسال سفید پوست بود که پلیس او را دستگیر کرد.

اردیبهشت‌ماه امسال هم اعلام شد که یک مهاجم مسلح با حمله به دبیرستانی در شهر سانتافه تگزاس به سوی دانش‌آموزان شلیک کرد که به گفته رئیس پلیس محلی در این حادثه دست‌کم۱۰ نفر کشته شدند که بیشتر آنها دانش‌آموز بودند.

در تظاهرات مختلف که اوایل سال جاری در ده‌ها شهر آمریکا برگزار شد، صدها هزار تن خواستار وضع قوانین سخت‌تر برای کنترل اسلحه در ایالات متحده شدند.

راهپيمايی‌های یاد شده همچنين اظهارات هواداران ایجاد تغيير در قوانين کنترل اسلحه در ایالات متحده را تقویت می‌کند که می‌گویند ملت آمریکا آماده اجرای تغییرات فراگیر در قوانین در امور کنترل اسلحه است.

این رشته اعتراضات که تحت عنوان «راهپیمایی برای حفظ جان‌مان» برگزار شد بازماندگان قتل‌عام در مدرسه‌ای در ایالت فلوریدا هدایت کردند، واقعه‌ای که بار دیگر خشم همگانی از آمار بالای تیراندازی‌ها به مردم را در آمریکا شعله‌ور کرد.

در پی تیراندازی در دبیرستانی واقع در جنوب ایالت فلوریدا که اواخر بهمن‌ سال ۹۶ رخ داد، دست‌کم ۱۷ نفر کشته شدند.

پیشتر هم هزاران دانش‌آموز آمریکایی در ۲۳ اسفند ۹۶ در اعتراض به حملات مسلحانه به مدارس کشور کلاس‌های درس خود را در سراسر ایالات متحده ترک کرده و خواهان تغییر در قوانین مربوط به فروش و مالکیت اسلحه شده بودند.

نتیجۀ یک نظرسنجی عمومی حاکی از آن است که ۶۹ درصد از آمريکايیان هوادار سخت‌تر شدن قوانین اسلحه در ایالات متحده هستند.

منایع: رویترز، سی‌ان‌ان و رادیو فردا؛ ب.ب/ک.ر
XS
SM
MD
LG