فرح پهلوی: همیشه مخالف حمله به کشورم بوده‌ام

فرح پهلوی در منزلش در شهر پاریس

فرح پهلوی، آخرین ملکه ایران و همسر محمدرضاشاه فقید، در مصاحبه‌ای تازه تأکید کرده است با «هر گونه حمله» به خاک ایران مخالف است.

او که در پی مرگ محمدرضا شاه سال‌هاست که در شهر پاریس زندگی می‌کند در مصاحبه با نشریه فرانسوی‌زبان «پوئن دو وو» می‌گوید: «من همیشه مخالف هر گونه حمله‌ای به کشورم بوده‌ام» و «قلبم برای ایران می‌تپد».

در حساب رسمی آخرین ملکه ایران در شبکه ایکس آمده است که شهبانو فرح پهلوی در این مصاحبه همچنین «از رنج مردم ایران، مخالفت خود با حمله به ایران و امیدشان به آینده‌ای سخن می‌گویند که در آن ایرانیان بتوانند آزادانه مسیر کشورشان را انتخاب کنند.»

اظهار نظر تازه شهبانو فرح در تضاد با موضع‌گیری فرزند ارشدش، شاهزاده رضا پهلوی، است که جنگ آمریکا با ایران را برای کمک به مردم کشور لازم دانسته بود.

رضا پهلوی، آخرین ولیعهد ایران، همچنین پیشتر هرگونه مذاکره و مصالحه با حکومت ایران را رد کرده و از آتش‌بس دولت ترامپ با ایران هم انتقاد کرده است.

او ضمن مخالفت با هرگونه مذاکره با جمهوری اسلامی، آن را به منزله «دلجویی» دانسته و ابراز امیدواری کرده است که اعتراضات خیابانی مجدد، حکومت را سرنگون کند.

آمریکا و اسرائیل در روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴ با حمله به بیت علی خامنه‌ای در تهران جنگی را آغاز کردند که به گفته دونالد ترامپ قرار بود ظرف پنج یا شش هفته به پایان برسد، اما هفت ماه پس از آن زمان این جنگ هنوز به طور رسمی پایان‌ نیافته است.

بیشتر در این باره:

شاهزاده رضا پهلوی از آتش‌بس و مذاکرات آمریکا با ایران انتقاد کرد