چهارشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۰ تهران ۲۱:۲۸ - ۸ فوریه ۲۰۱۲

ايران / سياسی

هاشمی رفسنجانی: مردم نخواهند باید برویم

اندازه متن - +
اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و مجلس خبرگان ایران، در یک سخنرانی انتقادی در جمع فعالان دانشجویی در مشهد، با انتقاد از برخورد سپاه و بسیج با مردم در جریان وقایع پس از انتخابات خرداد ماه، گفته است که اگر مردم ما را بخواهند حکومت می‌کنیم و اگر نخواهند می‌رویم.

سخنان آقای هاشمی رفسنجانی که در جمع برخی از فعالان دانشجویی در مشهد ایراد شد، در وب‌سایت‌های نزدیک به اصلاح‌طلبان مانند پارلمان‌نیوز و تغییر انعکاس یافته است، اما با این حال چند خبرگزاری داخلی ایران با حذف بخش‌های انتقادی این سخنان، تنها بخش‌های عمومی این سخنان را بازتاب داده‌اند.

رئیس مجلس خبرگان ایران، در این سخنان با اشاره به اینکه حکومت پول و نیرو دارد و می‌تواند در خیابان آدم جمع کند ولی گروه مقابل یک عده استاد، دانشجو، کارگر، مدیر، صنعت‌گر هستند، تأکید کرده است که «درست نبود که بسیج و سپاه در مقابل مردم قرار داده شوند».

رئیس مجلس خبرگان در حالی از برخورد سپاه و بسیج با مردم انتقاد می‌کند که چندی پیش محمدعلی جعفری، فرمانده كل سپاه پاسداران، گفته بود «رهبری از اقدامات بسیج و سپاه در فرونشاندن آتش فتنه، تقدیر كرده‌اند».

اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و مجلس خبرگان ایران، بار دیگر با تأکید بر مواضع ارائه شده در خطبه‌های نماز جمعه تیرماه خود گفته است که راهکارهایش در مورد شرایط کنونی کشور، همچنان پیشنهادهایی است که در خطبه‌ها صریحاً اعلام کرده است.

آقای هاشمی رفسنجانی که از زمان اقامه نماز جمعه در ۲۶ تیرماه تا کنون در نماز جمعه تهران غایب بوده است، اولین مسئول بلندپایه جمهوری اسلامی بود که اوضاع کشور را بحرانى اعلام کرد و پیشنهادهایى براى خروج از این بحران ارائه کرد که با واکنش تند حامیان دولت روبه‌رو شد.

در نماز جمعه ۲۶ تیر ماه که پس از برگزاری انتخابات تنها نماز جمعه‌ای بود که به امامت هاشمی رفسنجانی برگزار شد، شماری زیادی از معترضان به نتایج انتخابات ریاست جمهوری همراه با مهدی کروبی و میرحسین موسوی، دو نامزد معترض، شرکت کردند.

آقای هاشمی رفسنجانی در خطبه‌های این نماز جمعه، با تأکید بر اهمیت نقش مردم در نظام جمهوری اسلامی، نسبت به «به خطر افتادن مشروعیت حکومت جمهوری اسلامی» هشدار داد و برای حل بحران پس از انتخابات خواستار «آزادی زندانیان سیاسی و دلجویی از خانواده آنها» شد.

اکنون آقای رفسنجانی می‌گوید که تأکیدش بر نقش مردم در جامعه اسلامی در خطبه‌های ۲۶ تیرماه به این دلیل بوده است که «این مردم بودند که انقلاب را به پیروزی رساندند و در جنگ هم اگر گروه‌های داوطلب و بسیجی نمی‌آمدند پیروزی ما امکان‌پذیر نبود».

اکبر هاشمی رفسنجانی تصریح کرده است: «انقلاب ما براساس اسلام و قران بود اما برخی اصولگرایان این صحبت‌ها را قبول ندارند و فكر می‌كنند، رأی مردم زینتی است.»

رئیس مجلس خبرگان رهبری افزوده است که «مردم ایران معتقد و مسلمانند اگر ما را می خواهند حكومت می‌كنیم و اگر نمی‌خواهند می‌رویم».

رئیس مجلس خبرگان ایران در مشهد و در دیدار با برخی از فعالان دانشجویی همچنین گفته است پس از اینکه در آن خطبه‌ها خواستار از بین رفتن تردیدها شد، «برخی گفتند که چرا لفظ تردید را به کار بردید، در حالی که سخنان من ناظر بر برخی مسائل مطرح شده پس از انتخابات بود».

«فرمان را هر طور بخواهند اجرا می‌کنند»

آقای هاشمی رفسنجانی در این سخنان انتقادی همچنین با اشاره به وضعیت زندانیان سیاسی گفته است که «این زندانیان سیاسی پای چه کسی است؟ سپاه می‌گوید ما پیرو رهبریم اما فرمان را هر جور که دلشان می‌خواهند اجرا می‌کنند، نه آن جور که رهبری فرمودند».

آقای هاشمی رفسنجانی در روزهای گذشته هم در جمع استادان حوزه و دانشگاه در مشهد با اشاره به اینکه در شرایط کنونی اختلاف جدی است و جای مخفی کردن نیست، تأکید کرده بود که تنها آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، قادر است بحران به وجود آمده پس از انتخابات را حل کرده و با جلب رضایت مردم وحدت ایجاد کند.

این مقام بلندپایه جمهوری اسلامی در دیدار با فعالان دانشجویی گفته است که «این صف‌بندی به مصلحت نیست. این گونه که به ما اخبار می‌رسد گروهی در دانشگاه معترض به نتایج انتخابات هستند. اینکه وزیر که به دانشگاه می‌رود و نمی‌تواند سخنرانی کند، نشان‌دهنده آن است که لابد چیزی شده است. ولی این مسائل با شعار و اهانت حل نمی‌شود».

آقای هاشمی همچنین در این دیدار با تأکید بر اینکه «سکوت» پیشه نکرده، می‌گوید که «شرایط کشور به گونه‌ای است که تحمل اظهار نظرها و انتقادات سازنده را ندارند و برخی عکس‌العمل‌ها نیز در برابر این اظهار نظرها مفسده‌برانگیز است».

رئیس مجلس خبرگان رهبری ایران همچنین گفته است که اگر اعتدال بر جامعه حاکم باشد، بسیاری از مسائل قابل حل است.

«نمی‌شود جامعه‌ای با سه چهار میلیون دانشجو را فریب داد»

آقای هاشمی رفسنجانی در بخش دیگری از سخنان خود گفته است که سانسور در جامعه ما جواب نمی‌دهد و اگر رسانه‌ها آزاد باشند و مردم قانع شوند و دیگر به خیابان نمی‌آیند».

وی تصریح کرده است که نظر من این بوده است که صاحب نظران بیایند بحث کنند و موارد مورد اختلاف را در مناظره‌ها به بحث گذاشته شود تا مردم گوش دهند و تصمیم بگیرند [چرا که] جامعه‌ای که سه چهار میلیون دانشجو دارد را نمی‌شود با فریب اداره کرد.

رئیس مجلس خبرگان ایران همچنین با اشاره به حضور چشمگیر زنان در دانشگاه‌ها از برخورد خشونت‌آمیز با زنان در تجمع‌ها و تظاهرات انتقاد کرده است.

«مهدی در صورت خواست دادگاه، حاضر می‌شود»

آقای هاشمی رفسنجانی همچنین بخشی از سخنان خود را به موضوع بازگشت فرزندش، مهدی هاشمی، به ایران اختصاص داده است و گفته است که در صورتی که دادگاهی فرزندش را احضار کند، در آن حضور خواهد یافت.

وی در این مورد اضافه کرده است که «مهدی خیالش از پرونده‌ها و تهمت‌ها راحت است و در انتخابات نیز صرفاً به ارائه تجربیاتش پیرامون صیانت از آرا پرداخته و در کار ستادها یا تظاهرات دخالتی نداشته است».

اظهارات آقای هاشمی رفسنجانی در حالی است که پیشتر دادستان تهران در مصاحبه‌ای با خبرگزاری دولتی ایران، از مهدی هاشمی خواسته بود که به ایران بازگردد تا در برابر اتهامات مطرح شده نسبت به خود دفاع کند.

داستان تهران، در این گفت‌وگو اشاره‌ای به این اتهامات نکرده بود اما پس از آنکه اظهاراتش با واکنش مهدی هاشمی روبه‌رو شد، اعلام کرد که «عجله‌ای برای بازگشت وی به ایران نداریم و هر زمان وی به ایران بازگشت، اقدام قضایی متناسب را خواهیم کرد».

مهدی هاشمی در روزهای پس از انتخابات به بریتانیا و از آنجا به لبنان سفر کرده بود، هم‌اکنون در خارج از کشور به سر می‌برد.

اکنون آقای هاشمی رفسنجانی نیز تأیید کرده است که فرزندش برای رسیدگی به وضع دانشگا‌ه‌های آزاد اسلامی و نیز گذراندن رساله دکترای خود در خارج از کشور است.

در دادگاه‌های موسوم به «کودتای مخملی» شماری از متهمان در اعتراف‌های خود به مهدی هاشمی، فرزند اکبر هاشمی رفسنجانی، اشاره کردند؛ شماری از این زندانی‌ها که بخشی از اتهامات‌شان مربوط به فعالیت در سایت خبررسانی «جمهوریت» بود مطالبی را در مورد این وب‌سایت علیه مهدی هاشمی بیان کردند.

اما پیش از آن نیز در روزهای منتهی به دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، محمود احمدی‌نژاد در مناظره‌های تلویزیونی خود شماری از چهره‌های برجسته و از جمله خانواده هاشمی رفسنجانی را متهم به فساد و اقدام علیه دولت خود متهم کرد.

در شهریورماه امسال، محمدعلی جعفری، فرمانده سپاه پاسداران، در یکی دیگر از حملات خود به اصلاح‌طلبان آنها را به تلاش برای راه‌اندازی انقلاب مخملی و حذف رهبری متهم کرد. محمد خاتمی، مصطفی تاج‌زاده، بهزاد نبوی، محمد عطریانفر، مهدی هاشمی، ابوالفضل فاتح و موسوی خوئینی‌ها از جمله افرادی بودند که فرمانده سپاه پاسداران با اشاره به اعترافات محمدعلی ابطحی آنها را به تلاش برای حذف رهبری و ایجاد انقلاب مخملی متهم کرد.

مهدی هاشمی خود در نامه‌ای سرگشاده به دادستان تهران، این اتهامات را رد کرده و اظهار آمادگی کرده است که برای دافع در مقابل اتهامات مطرح شده در دادگاه حاضر شود.
زمان این نظرخواهی به پایان رسیده است
ترتیب:
صفحه از ۳
    بعدی 
توسط: سبز چمنی از: علی آباد
۱۸ ۰۹ ۱۳۸۸ ۰۷:۳۳
به امید روزی که تمامی سردمداران رژیم خونخوار و جنایت پیشه در نتیجه فشار و مقاومت مردم مجبور شوند این جمله جناب عالیجناب حجت الاسلام والمسلمین دامت برکاته و افاضته را تکرار کنند و مردم ایران را از نعمت زیستن در یک کشور قرون وسطایی نجات دهند
آمین یا رب العالمین

توسط: ali از: irani
۱۶ ۰۹ ۱۳۸۸ ۱۷:۳۲
منتطر چراغ سبز از طرف انگلیس هستن ماموریت اخراشه نوبت کی باشه ‌؟؟؟؟ همه می دونن

توسط: ایرانی با غیرت
۱۶ ۰۹ ۱۳۸۸ ۱۶:۴۵
دیوونمون کردن . جوونامون افسردگی گرفتن. همشون دروغ میگن، اگرم به نفع ما حرف بزنن مطمئن باشین یه سودی واسشون داره. پیش به سوی آزادی ، ما کم نمیاریم به زودی ما مردم پیروز می شیم

توسط: arash
۱۶ ۰۹ ۱۳۸۸ ۱۳:۱۹
آقا ملاه رفسنجانی برای برقراری نظام جمهوری اسلامی چانه های سیاسی فریبکارانه می زند. تا نشان دهد که نظام جمهوری اسلامی بد نیست. این حاکمان و مجریان نظام هستند که بد عمل می کنند و از خط امام خارج شده اند...آقایان ملاه باید گفت که همه شماها رفتنی هستید. چون در ایران فردا دیگر اسلام و ملاه جا ندارد...
(زنده باد ایران و ایرانیان خردمند)

توسط: yazdani از: ca
۱۶ ۰۹ ۱۳۸۸ ۰۳:۵۵
او حتی در میان اصولگراها هم جایی نداشت خصوصا که در داخل و خارج فقط دشمنی کاشت٠ میلیاردها دلار درامد نفت را هم نتوانست صرف رشد اقتصادی کند٠ چپ و میانه ضخم خورده و حتی بعضی اصولگرایان راست هم قسم شدند تا او را و رهبر حامیش را شکستی تلخ دهند٠ در انتخابات ٨٨ احمدی در افکار عمومی فریب خورده در دورهای قبلی شانسی نداشت٠ رای ثابت اصولگراها هم کافی نبود مخصوصا اینکه حالا بخشی از انهم نصیب رضایی می شد٠ پس باید از امدن یک چهره لیبرال و میانه رو جلوگیری می شد٠ فشارها به نوری و خاتمی تا حد تهدید به ترور بالا رفت٠ به جناح چپ القا میشد که یک اصولگرای چپ بیاید تا از فیلتر عبور کند٠ کار به جایی رسید که توده ایها هم مرتب به خاتمی و نوری و دانشجویان فشار می اوردند و گاهی به نوری و حتی کروبی حمله میبردند تا صحنه را برای موسوی اصولگرای چپ خالی کنند چون موسوی نه پیشینه خوبی از نظر ازادیخواهی و دموکراسی طلبی داشت و نه حاضر بود دست از اسلام نابش بکشد. موسوی بالاخره با عقب مانده ترین و بی خاصیت ترین شعارهای اصلاح طلبانه اصولگرایانه امد٠ انهم بعد از هزار تعارف با خاتمی٠ چپ سرخورذه از انصراف خاتمی ناچار به این اصولگرا از ترس کودتا علیه نوری و کروبی و به امید چنگ انداختن به ارای اصولگرایان ناشیانه راضی شد٠ راست افراطی حالا باید بین چپ و میانه و مخالفین عادی اختلاف ایجاد می کرد و سپس با مهندسی ارا نتیجه را به دلخواه مثل قبل تغییر میداد٠ فرمان حمله بدون رعایت خط قرمز به رفسنجانی و خاتمی و کروبی و موسوی و حتی ناطق نوری از تلویزیون ملی به قصد پراکنده کردن مخالفین عادی از اطراف انها صادر شد٠ رفسنجانی و خاتمی که حامی اصلی موسوی محسوب می شدند و کروبی که بهترین مواضع انتخاباتی به لحاظ ازادیهای اجتماعی و حقوق اقلیت ها و زنان و قشرهای محروم را داشت و از پشتیبانی دانشجویان و روشنفکران و روزنامه نگاران برخوردار بود هدف اصلی این حمله ها بودند٠
پرده دری بی اندازه اما مردم عادی و مخالف سیاست های خشن و دخالتهای بی جای حکومت در امور خصوصی شان را نسبت به اقتدار صوری رژیم که اینک سرانش از راست تا چپ همدیگر را (در اصل رژیم و هویت به ظاهر دینی اش زا ) لجن مال می کردند دچار تردید اساسی کرد٠ نه اینکه قبلا گروهها و احزاب مخالف بدتر از این مطالب را در مورد رژیم نگفته بودند بلکه این حقیقت که اینبار نمایندگان و مسولین طراز اول رژیم اینگونه پته هم را روی اب میریختند که در هیچ کجای جهان سابقه نداشت عامل پیدایش و تثبیت یک اتحاد نانوشته بین اقشار مردم گردید که به صورت یک باور عمومی یقینی درامد که با ریختن دیوار ترس و خودسانسوری همراه شد اگر چه بعدها توده ایها و سایر طرفداران کاندیداتوری موسوی بیرون امدن مردم و تظاهرات را در روز بعد به حساب درست بودن نظرشان گذاشتند ولی واقعیت انست که همه از این عکس العمل غیر منتظره جا خوردند و به دلیل اماده نبودن نتوانستند از ان استفاده کنند٠ موسوی خودش به این موضوع اعتراف کرد٠ امدن مردم به خیابانها حتی گروههای تحریمی را شوکه کرد٠ بعدا همه طرفدار جنبشی خودرو شدند که در واقع در کلیتش هیچکدام از این گروهها و حتی شخص موسوی را نمی خواهد٠ مردم عادی که مطالباتشان از میان شعارهای خود جوششان مشخص است٠ نه کمونیسم می خواهند نه بازگشت به اسلام خط امامی و نه رژیم پادشاهی نوع عربستان ٠ نه به روسیه و چین می خواهند باج بدهند نه به افراطیون سوریه و غزه و لبنان٠
انها یک رژیم سکولار مدرن می خواهند شبیه رژیمهای غربی٠ البته در میان تظاهر کنندگان خصوصا خارج کشوریها از کمونیست دو اتشه تا شاهپرست و مشروطه خواه و جمهوری خواه و مذهبی و ملی گرا و لیبرال و مجاهد و... همه جور هست. ولی انچه اکثریت مردم حاضر در خیابانها می خواهند تماما از جنس مطالبات این گروهها نیست٠
رفسنجانی و موسوی هم مثل احمدی نژاد به دنبال حاکم کردن همان نظام اسلامی هستند با ماسک متفاوت٠
به همین دلیل توان جنبش خودجوش مردم در اصطکاک بین این افراد و گروهها و منافع متضاد انها در حال ساییده شدن است٠ گوش کنید!

توسط: yazdani از: ca
۱۶ ۰۹ ۱۳۸۸ ۰۳:۵۴
ج ا از چپ روس محور و ضد امریکا (موسوی -خوینیها-مجاهدین انقلاب نبوی ) گرفته تا راست روس پناه ضد امریکا (احمدی -خامنه ای -موتلفه عسگراولادی) علیرغم اختلافات شدیدی که در طول ٢٨ سال گذشته بعد از بیرون راندن لیبرال های مذهبی طرفدار غرب (بازرگان و بنی صدر) داشته اند و اکنون اختلافاتشان به دلیل موضع گیری میانه روهایشان (که پس از انفجار مرموز حزب ج ا و کشته شدن بهشتی معمولا زیر پرچم ولی فقیه در راست سینه میزدند) تشدید شده بر سر حفظ نظام و ضدیت با غرب اختلافی با هم ندارند. دعواهای جدید پس از اختلاف نظر در جامعه روحانیت بین رفسنجانی و مهدوی کنی (مرد شماره یک پشت صحنه ) و انشعاب بی سروصدای رفسنجانی بوجود امد٠ رفسنجانی به خاتمی و جناح چپ خط امامی که با ماسک ازادیخواهی و دموکراسی طلبی امده بودند کمک کرد تا از نیروی بزرگ مخالفین در جامعه برای شکست راست اصولگرا (ناطق نوری) استفاده کند. هجوم مخالفین عادی به صندوقها وزنه چپ را قوی کرد٠ رفسنجانی مانع تقلب شد٠ راست از او کینه به دل گرفت و چپ که خودش را وامدار او نمی دانست و با سیاست های تعدیل اقتصادی او (که کشور را که بعد از ٨ سال سیاست انقباضی-کوپنی -دولتی موسوی به ورشکستگی افتاده بود تا حدی نجات داد) مخالف بود به او حمله برد٠ رفسنجانی اعتبار و نفوذش را در همه جا از دست داد و به لجبازی باچپ پرداخت٠ چپها بدون او و با سیاستهای ملایم خاتمی عملا هیچ کاری نتوانستند انجام دهند جز تا حدودی اشنا کردن مردم عادی نسبت به حقوق شهروندیشان و مطالبه انها٠ هشت سال خاتمی حوادث نامطلوبی به همراه داشت که عمدتا توسط سنگ اندازی راست و ترس خاتمی و عقب نشینی های او بی نتیجه سپری شد٠ رفسنجانی که خیال می کرد قدرتش را به هر دو طرف نشان داده بار دیگر به صحنه امد٠ راست که از پشت پای او به زمین خورده بود (و از پیروزی خاتمی با شعار جذاب برای مردم عادی مخالف درس گرفته بود) از مدتی قبل با چراغ خاموش یک راست افراطی یک لا قبا را در شهرداری تهران در اب نمک خواباند و در روز انتخابات ریاست جمهوری ٨٤ با تیر احمدی نژاد دو نشان زد٠ رفسنجانی را که هم اخوند بود و هم به نوعی سمبل ج ا و مسول همه نابسامانیها و هم مشهور به سواستفاده مالی با حربه چهره مستضعف دانشگاهی غیر اخوند و مبارزه کننده بافساد خاندان هاشمی یعنی احمدی نژاد کوبید٠ جناح چپ را که پس از وعده های بدون عمل خاتمی و اتش توپخانه راست جاذبه ای نزد مخالفین عادی نداشت به مرخصی فرستاد٠ کروبی را هم که با زیرکی همان نقشه را ولی برای جناح میانه اجرا می کرد باتقلب به نفع احمدی فرستاد خانه٠ بدیهی بود که خاتمی که دولتش برگزار کننده انتخابات بود از فرضیه بروز تقلب وسیع نمی توانست جانبداری کند٠

توسط: omid
۱۶ ۰۹ ۱۳۸۸ ۰۳:۱۶
درد و بلا ی شاه تو سر هر چه بد آخوند ه ما شما را نمیخواستیم و نمیخواهیم لطفا هر چه سریع تر بروید. ولی‌ حیف که آخوند جمأعت به این زودی دست بردار نیست.و حیف که این جمأعت را میشه هر ثانیه گول زد حیف.

توسط: هنگامه
۱۶ ۰۹ ۱۳۸۸ ۰۳:۰۲
آقای رفسنجانی دیگر به چه زبانی باید بگوییم آخوند نمی خواهیم ؟ یک نگاهی به 30 سال گذشته بیندازید و ببینید این مملکت را به چه روزی انداخته اید ... آخر پدر من چرا خودتان را زدید به کوچه علی چپ ؟ فقط یک مثال کوچیک ساده : آنموقعی که شما سر کار آمدید دلار 7 تومان بود حالا چقدره ؟
اگر چه بنده از صمیم قلب خوشحالم که چهره واقعی اسلام را به مردم نشان دادید . ایرانی تا زنده است دیگر سنگ اسلام را به سینه نخواهد زد . دستتان درد نکند.

توسط: Mohammad از: USA
۱۶ ۰۹ ۱۳۸۸ ۰۲:۱۳
بنظر میرسد كه همانگونه كه گفته میشد برخلاف حملات مداوم به آقای رفسنجانی رژیم با احساس خطر از حرکت مردم به ایشان ماموریت میانجی داده. حملات کیهان و یا آیت الههای درباری هم جزعی از یک حرکت حساب شده است تا برای ایشان جنبه مردمی یجاد کند. موضوع احضار و بمیان آمدن نام فرزندان ایشان هم مستقیما در همین رابطه است چون همان گونه كه انتظار هم میرفت این اعلانات هرگزاز محدوده حرف خارج نشد. با توجه به عدم اظهاراتی روشن از طرف ایشان در ارایه راه حلی مشخص بعید نیست كه هرگونه پیشنهاد از طرف ایشان و تمکین رژیم بستگی مستقیم با وسعت و بعد حرکات مردم در چند روز آینده دارد. رژیم با احساس خطر روزافزون مواجه است و حرکت مردم با همراهی عکس العمل بعضی از مراجع در دوری از خامنه ای، تا آنجا اثر گذار بوده كه نماینده خامنه ای در سپاه لب بسخن گشود و احساس خطر خود را اعلان کرد. آسمان سیاست ایران آبستن حوادثی است كه حرکات جنبش آزادیخواهی مردم بزرگترین اثر گذار آن خواهد بود. آنچه مسلم است اینست كه جنبش سبز مردم ایران هر روز برق زرین دیگری بر پیروزی مردم میافزاید، و دیر نیست آن روزی كه همه شاهد پیروزی ملت و غریو بانگ آزادی در مملکتمان باشیم

توسط: آزاده
۱۶ ۰۹ ۱۳۸۸ ۰۱:۰۳
هنگامی که رفسنجانی، مغز سیاستگزار رژیم، اینگونه بیسابقه و هراسناک چنین شکایاتی می کند آشکار است که عمر رژیم استبداد نیز به سر آمده و خود آقایان هم بوی الرحمانش را شنیده اند. بیجا نبود که هجده میلیارد دلار از سرمایه ملت ایران رو برای روز دربدریشان در ترکیه پس انداز کردند...ولی این "مال مردم خورها" باید بدانند که فرزندان ایران لکه ننگ این دشمنان تاریخی را از سرزمین پاک زرتشت بزودی پاک می کنند، چه بخواهند بمانند چه بخواهند بروند. 
صفحه از ۳
    بعدی 

به ما بپیوندید