حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران، خواستار روشن شدن تعریف جرم سیاسی و جرم امنیتی در ایران شده و نسبت به تصویب لایحه جرم سیاسی در دوره ریاست جمهوریاش ابراز امیدواری کرد.
وبسایت کلمه روز شنبه خبر داد که هفت شرکتکننده در یک تجمع اعتراضی به ضرب و شتم زندانیان بند ۳۵۰ زندان اوین در فروردین ۹۳، در مجموع به «بیش از ۳۰ سال» زندان محکوم شدهاند.
بنا بر گزارشها وزیر خارجه ایران برای سفری یکروزه از وین راهی تهران شدهاست. گزارشها حاکی است تمرکز مذاکرهکنندگان ایرانی هماینک متوجه مسئله انتقال اورانیوم غنیشده به خارج از کشور است.
بنیاد مرزهای الکترونیکی (ایافاف) با اشاره به سانسور رسانههای الکترونیکی در ایران و تداوم سرکوب بلاگرها در این کشور، دولت حسن روحانی را به کوتاهی در اجرای وعدههای انتخاباتی خود متهم کرد.
آيتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، با اشاره به آنچه «چهره خشن، وحشتناک و هيولايی آمريکا» خواند، از افرادی که سعی میکنند «اين چهره را توجيه کنند» انتقاد کرده است.
غلامحسين محسنی اژهای، سخنگو و معاون اول قوه قضاييه ايران گفته است، این قوه در پرونده مهدی هاشمی از «جهات محتلف» تحت فشار بود، ولی تغيير قاضی پرونده آقای هاشمی در اين «راستا» نبوده است.
لوران فابیوس، وزیر خارجه فرانسه با حضور در محل مذاکرات هستهای در وین، شروط اصلی برای دستیابی به توافق هستهای با ایران را برشمرد.
نايب رئيس مجلس ايران با تاکيد براينکه محمد خاتمی و اکبر هاشمی رفسنجانی را جزو «سران فتنه » نمی داند، درعين حال گفت که آقای خاتمی «ديگر حق ندارد به نظام بازگردد،» مگر اينکه به گفته او «کوتاهی هايش» در سال ٨٨ را جبران کند.
در حالی که تنها چهار روز به پایان مهلت تدوین توافق جامع اتمی ایران باقی مانده است، وزیر خارجه آمریکا روز شنبه، ششم تیرماه، از «کار بسیار دشوار» پیش روی دیپلماتها در این چند روز خبر داد.
سفیر ایران در کویت روز شنبه از مرگ دو تبعه ایران و مجروح شدن پنج ایرانی دیگر در حمله انتحاری روز جمعه به مسجد «امام صادق» در پایتخت کویت خبر داد. ایران در همین روز این حمله و حملات دیگر در فرانسه و تونس را محکوم کرد.
عضو ارشد تيم مذاکره اتمی ايران میگويد که «برخی از راه حلهای» تفاهم لوزان برای رسيدن به توافق نهايی «پاسخگو نيست» و «تغيير مواضع برخی کشورهای ۵+۱» رسيدن به توافق نهايی را «مقدار زیادی سختتر کرده است».
سخنگوی وزارت خارجه ایران روز جمعه گزارش وزارت خارجه آمریکا از وضعیت حقوق بشر در ایران را «مردود»، «تکراری» و «اهرمی برای فشار و چانهزنی و بهانه برای دخالت در امور داخلی دیگر کشورها» توصیف کرد.
بیشتر