لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
دوشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ تهران ۰۴:۳۲
زنی در تهران در حالی که چتر روی سر خود گرفته تا از گرما در امان باشد
زنی در تهران در حالی که چتر روی سر خود گرفته تا از گرما در امان باشد

آمنه‌سادات ذبیح‌پور به حضور در جلسه بعدی دادگاه سپیده قلیان «ملزم شد»

۱۴:۴۹ ۱۵.۱.۱۴۰۲

نمایشگاه عکاسان گمنام اعتراضات در لس‌آنجلس

نمایشگاه ده عکاس گمنام ایرانی که عکس‌هایشان درباره اعتراضات «زن، زندگی، آزادی» در رسانه،های جهان منتشر شده است، از چهارم تا نهم آوریل در لس‌آنجلس برگزار می‌شود.

در توضیح آگهی این نمایشگاه آمده که این عکاسان «جوان و شجاع ایرانی، با به خطر انداختن خود در ثبت اسناد» این حرکت، نقش داشته‌اند.

۹ فروردین امسال نیز سازمان عکاسی خبری «وُرلد پرس فوتو»، از دو عکاس ایرانی نام برد که در میان برندگان عکاسی خبری سال جاری میلادی معرفی شدند.

احمد حلبی‌ساز برای تک‌عکس زنی جوان بدون حجاب اجباری با پس‌زمینه‌ای از زنان چادری، دیپلم افتخار را کسب کرد. حسین فاطمی نیز برای مجموعه ویدئویی «زن، زندگی، آزادی»، جایزه بخش «فرمت آزاد» در این مسابقات را از آن خود کرد.


۱۴:۴۳ ۱۵.۱.۱۴۰۲

اعتصاب غذای وحید بهشتی، ۴۰ روزه شد

تحصن و اعتصاب غذای وحید بهشتی، فعال حقوق بشر و مدیر رسانه خبری «دُر تی‌وی»، مقابل وزارت خارجه بریتانیا در لندن، ۴۰ روزه شد.

او در عین حال در توئیتی نوشته که نامه سرگشاده سوم خود را نیز در همین روز برای ریشی سوناک، نخست‌وزیر بریتانیا ارسال کرده و خواستار دیداری رسمی با وی و قراردادن سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های تروریستی شده است.

۱۴:۲۶ ۱۵.۱.۱۴۰۲

نظر مولوی عبدالحمید درباره بی‌اعتنایی‌ها به حجاب اجباری در ایران

مولوی عبدالحمید، روحانی پرنفوذ اهل سنت، در توئیتی، برداشتن حجاب در ایران را «کنش سیاسی و نافرمانی مدنی» نامید.

او نوشته: «تجربه ثابت کرده است برخورد خشن با معلول، نتیجهٔ عکس می‌دهد. حاکمیت سراغ علت‌های اصلی برود.»


۱۳:۴۴ ۱۵.۱.۱۴۰۲

۱۳:۴۲ ۱۵.۱.۱۴۰۲

در ادامه تلاش‌های جمهوری اسلامی بر افزایش محدودیت برای اِعمال فشار برای رعایت حجاب اجباری، رئیس مجلس شورای اسلامی نیز بر برخورد «سلبی» با افراد «هنجارشکن» در زمینه حجاب تأکید کرد.

محمدباقر قالیباف در جلسه علنی روز سه‌شنبه، ۱۵ فروردین، افزود افرادی که «ضعیفُ الحجاب» هستند، باید از افراد «هنجارشکن»، تفکیک شوند.

او بدون اشاره به معیار اندازه‌گیری این دو موضوع از یکدیگر، گفت: «با افرادی که حجاب آنها ضعیف است باید رویکردی ایجابی در پیش گرفت، ولی در مواجهه با‌ افرادِ هنجارشکن باید با روش سلبی روبه‌رو شد.»

رئیس مجلس شورای اسلامی، در ادبیاتی کم‌سابقه، اضافه کرد: «به نظر می‌رسد یک خانم کم‌حجاب تفاوتی ماهوی با معدود هنجارشکنانی دارد که فضای اجتماعی و اخلاقی جامعه را با قصد و نیت قبلی آلوده می‌کنند و یا در پی ترویج فسادند.»

او مخالفان حجاب اجباری را به «هنجارشکنی‌ یا ترویج مفاسد اخلاقی و اباحه‌گری» متهم کرد.

۱۱:۱۴ ۱۵.۱.۱۴۰۲

رئیس دفتر رهبر جمهوری اسلامی، در گفت‌و‌گویی که با مجله «پاسدار اسلام» انجام داده، مدعی شده است که «غصه و اندوهی» که علی خامنه‌ای برای مردم می‌خورد، «او را پیر کرده است.»

محمد محمدی گلپایگانی، در این گفت‌و‌گو که روز دوشنبه ۱۴ فروردین منتشر شده در مورد علی خامنه‌ای می‌گوید: «ویژگی بارز دیگر ایشان این است که بسیار مهربان و رئوف هستند. وقتی یادم می‌آید بغض گلویم را می‌گیرد؛ حتی تحمل دیدن گریه یک بچه را هم ندارند. وقتی می‌بینند بچه شیرخواری در آغوش مادرش گریه می‌کند، ناراحت می‌شوند.»

این ادعای محمد محمدی گلپایگانی در حالی مطرح می‌شود که در دوره حکومت آیت‌الله خامنه‌ای بر ایران، همواره گزارش‌های پرشماری از ربودن و شکنجه شهروندان از سوی مأموران تحت امر او، شکنجه و کشتن کودکان معترض، نابینا کردن جوانان معترض با گلوله ساچمه‌ای و موارد متعدد دیگری از نقض حقوق بشر گزارش شده و سازمان‌های بین‌المللی بارها خواستار توقف این روند در ایران شده‌اند.

۰۹:۵۰ ۱۵.۱.۱۴۰۲

۰۹:۲۹ ۱۵.۱.۱۴۰۲

توفان توئیتری برای زانیار تندرو، جوان آسیب‌دیده در پیرانشهر

شماری از کاربران توئیتر ساعت ۱۰ شب ۱۴ فروردین به وقت ایران، در حمایت از زانیار تندرو، جوان ۱۸ ساله‌ای که در جریان اعتراضات در پیرانشهر، از ناحیه چشم و سر مورد اصابت گلوله قرار گرفت، توفان توئیتری به راه انداختند.

این معترض ۱۸ ساله در هفته‌های گذشته، همراه با پدرش، با هدف درمان در اروپا، از ایران خارج شد و پس از سرگردان‌شدن قایق آنها، از سوی پلیس ترکیه بازداشت و به کمپ پناهندگی موغلا منتقل شد.

کاربران شبکه‌های اجتماعی به فارسی و انگلیسی، هشتگ‌های #زانیار_تندرو و ZanyarTondro# را توئیت کردند و خواستار کمک به وی برای معالجه شدند.

۰۹:۰۴ ۱۵.۱.۱۴۰۲

نماینده سابق، بی‌توجهی به حجاب اجباری را شکست نظام نامید

محمدتقی رهبر، عضو جامعه روحانیت مبارز، با اشاره به حضور پرشمار زنان بی‌توجه به حجاب اجباری در اماکن عمومی در ایران، می‌گوید: «‌این وضعیت دخترها و خانم‌ها برای نظام ما شکست است.»

وی با بیان اینکه «وضع فعلی را اگر رها کنیم بدتر از این‌ها می‌شود، تا خیلی توسعه پیدا نکرده‌، باید کاری کرد، وگرنه از دست در می‌رود»، اضافه کرده: «امتیاز دادن، نمره ماشین برداشتن و توبیخ و تشویق فروشگاه‌ها و کنترل جاهایی که جوازشان در دست دولت است، باید مورد توجه باشد و نباید کوتاه بیایند.»

۰۸:۴۸ ۱۵.۱.۱۴۰۲

پلمب فروشگاه داخل بیمارستان «خـاتم‌الانبیاء» بر سر «حجاب»

حساب کاربری «۱۵۰۰ تصویر» که اخبار مربوط به اعتراضات را پوشش می‌دهد، از پلمپ فروشگاه داخل بیمارستان «خاتم‌الانبیاء»، به‌دلیل «بی‌حجابی مشتریان» خبر داد.

این حساب کاربری ننوشته که این بیمارستان در کجا قرار دارد، اما آدرسی که در برگه پلمب نوشته شده، نشان می‌دهد که بیمارستان در بندرعباس است.

بیشتر

XS
SM
MD
LG