لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ تهران ۰۹:۳۱

مرور روزنامه‌های صبح شنبه نهم آبان


روزنامه همشهری در شماره روز شنبه نهم آبان خود، خبر داده که «پلیس فضای مجازی» به زودی آغاز به کار می‌کند.

به نوشته این روزنامه معاون اجتماعی نیروی انتظامی درباره راه‌اندازی پلیس فضای مجازی گفته که این نیرو «برای مقابله با تهدیدهای نرم» به‌زودی آغاز به کار می‌کند.

سرتیپ بهمن کارگر همچنین گفته که «در مبارزه با مفاسد اجتماعی و فعالیت‌های مجازی عوامل جنگ نرم به هیچ وجه کوتاه نمی‌آییم و با این جرایم قاطعانه برخورد خواهیم کرد».

وی با تأکید براینکه «هم‌اکنون در کشور با مسئله تهدید نرم مواجه هستیم» گفته است که «تجربه انقلاب مخملی در کشورهای دیگر نشان می‌دهد که این نوع انقلاب‌ها ابتدا از تغییر سبک زندگی مردم آغاز شده و به‌تدریج بدون صرف هیچ هزینه‌ای در تفکر جامعه وارد شده و کشور را به انحراف می‌کشاند».

به گزارش همشهری، معاون اجتماعی نیروی انتظامی با این ادعا که «دشمن در جنگ نرم به وسیله ابزارهای مجازی به دل خانواده‌ها رسوخ کرده» گفته که «لازم است نیروی انتظامی نیز به فضای مجازی وارد و مقدماتش در نیروی انتظامی فراهم شود».

حکم اعدام سه متهم حوادث پس از انتخابات غیرقطعی است

روزنامه کیهان از صدور حکم اعدام برای سه نفر از متهمان حوادث پس از انتخابات خبر داده، و از قول رئیس دادگستری تهران نوشته «سه نفر مذکور حتی اگر حوادث پس از انتخابات هم به وجود نمی‌آمد، اقدامات خرابکارانه علیه نظام جمهوری اسلامی را انجام می‌دادند».

این روزنامه نوشته «دادگاه برای یک عضو گروهک منافقین و 2عضو دیگر انجمن پادشاهی ایران حکم اعدام صادر کرده است.»

کیهان همچنین از قول علیرضا آوایی رئیس دادگستری تهران نوشته « مقایسه حکم اعدام این 3 نفر با دیگر متهمان حوادث پس از انتخابات، جفا در حق کسانی است که رابطه خوبی با نظام دارند و هدفشان چیز دیگری بود. »
این روزنامه نامی از 3 نفری که به اعدام محکوم شده اند نکرده اما نوشته که «حکم اعدام صادره برای این افراد غیرقطعی بوده و قابل تجدیدنظرخواهی در دیوان عالی کشور است».

ناتوانی سیستم اطلاعاتی از شناسایی قاتلان ۴۰ نفر که در روز روشن کشته شدند

روزنامه حیات نو در یاددشتی به بررسی تبعات آمار غیررسمی و مختلف از کشته‌شدگان حوادث پس از انتخابات و «عاملین همچنان نامعلوم این حوادث» پرداخته و نوشته «صفار هرندی، وزیر سابق ارشاد و مشاور فعلى فرمانده کل سپاه پاسداران در اظهارات اخیر خود در دانشگاه تهران فرموده‌اند که در حوادث پس از انتخابات اخیر ۴۰ نفر کشته شده‌اند، ۱۰ نفر آنها بسیجى و ۲۰ نفر مردم عادى بودند و ۱۰ نفر نیز معلوم نیست توسط چه کسى کشته‌اند».

این روزنامه با اشاره به اینکه «صفار هرندی بسیجیان را به کشف هویت قاتلان دوستان خود فرا خوانده» نوشته است که «با مرور اظهارات صفار هرندى متوجه مى‌شویم که در واقع هویت قاتل هر ۴۰ نفر از نظر ایشان نامعلوم است و ما با ۴۰ قتل در روز روشن و در میان انظار عمومى مواجه هستیم که حتى براى یک فقره آن نیز قاتل مشخصى وجود ندارد».

حیات نو با یادآوری اظهارات مشابهی از سوی محمود احمدی‌نژاد، نوشته که «چنین اظهاراتى که عملاً سیستم امنیتى و اطلاعاتى را بى‌اطلاع و ناتوان جلوه مى‌دهد که پس از گذشت ۱۰۰ روز از وقوع ۴۰ فقره قتل در انظار عمومى حتى قادر به شناسایى و معرفى یکى از قاتلان نیست».

این روزنامه با اشاره به این که ممکن است بخشی از افکار عمومی با پذیرش اظهارات مقام‌های کشور عدم شناسایی قاتلان را به حساب ضعف سیستم می‌گذارد، نوشته که بخش دیگری از مردم این اظهارات را به دلیل تناقض و تغییرات شدید که آمار کشته‌هاى پس از انتخابات را از ۱۳ نفر تا ۴۰ نفر اعلام کرده، باور نکرده و معتقدند تعداد کشته‌ها بیش از این تعداد بود و عاملان بخش عمده آن کسانى هستند که از تعقیب مصون هستند.

برکناری‌های گسترده در سازمان انرژی اتمی

روزنامه اعتماد تغییرات گسترده در سازمان انرژی اتمی ایران را مورد توجه قرار داده و نوشته «خبرها حاکی از آن است که رئیس سازمان انرژی اتمی دست به خانه تکانی گسترده‌ای در این سازمان زده و در این خانه‌تکانی برخی از مدیران باسابقه این سازمان کنار گذاشته شده‌اند».

به نوشته این روزنامه در جریان تغییرات گسترده در سازمان انرژی اتمی، «حامد صفدری مدیرعامل تأسیسات غنی‌سازی نطنز جای خود را به خوانساری، رئیس ستاد انتخابات محمود احمدی‌نژاد در کرمان، داده و امیر علایی، مدیر شرکت پسا، نیز استعفا داده و مهدی‌زاده، از ستاد انتخابات احمدی‌نژاد در کاشان، جایگزین او شده است».

اعتماد نوشته که «خبرهای دیگر نیز حاکی از کنار گذاشته شدن وحید بلورچی معاون امنیتی و حفاظت هسته‌ای به دلیل طرفداری از یکی از کاندیداهای اصلاح طلب در زمان انتخابات است، و محمد سعیدی معاون بین‌الملل سازمان و فیاض‌بخش معاون نیروگاه‌های سازمان انرژی اتمی نیز در لیست بعدی تغییرات گسترده سازمان انرژی اتمی هستند».

بودجه هزار میلیارد تومانی برای فرهنگ مذهبی در خراسان رضوی

روزنامه خراسان از تصویب هزار میلیارد تومان بودجه برای بخش فرهنگ مذهبی استان خراسان رضوی به دستور محمود احمدی‌نژاد خبر داده است.

به گزارش این روزنامه آقای احمدی‌نژاد در سفر اخیر خود پنجشنبه گذشته طی گفت‌وگوی زنده تلویزیونی از طریق شبکه استانی خراسان رضوی از اختصاص هزار میلیارد تومان اعتبار طی پنج سال، سالانه ۲۰۰ میلیارد تومان برای بخش فرهنگ مذهبی این استان خبر داد و گفت که «این بودجه علاوه بر بودجه‌های ملی و استانی است و از سال آینده در خراسان رضوی هزینه خواهد شد».
XS
SM
MD
LG