لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ تهران ۲۰:۲۱
زنی در تهران در حالی که چتر روی سر خود گرفته تا از گرما در امان باشد
زنی در تهران در حالی که چتر روی سر خود گرفته تا از گرما در امان باشد

آمنه‌سادات ذبیح‌پور به حضور در جلسه بعدی دادگاه سپیده قلیان «ملزم شد»

۱۹:۵۵ ۷.۱۱.۱۴۰۱

گزارش‌های دریافتی از ایران حاکی است که به‌رغم گذشته بیش از چهار ماه از اعتراضات سراسری و سرکوب گسترده معترضان، اخراج و تعلیق اساتید دانشگاه‌های مختلف کشور و همچنین پرونده‌سازی برای دانشجویان به‌ویژه در ارتباط با عدم رعایت حجاب اجباری همچنان ادامه دارد.

در همین زمینه، کانال تلگرامی شوراهای صنفی دانشجویان کشور روز جمعه هفتم بهمن از اخراج و تعلیق امیر نیک‌پی، استاد جامعه‌شناسی دانشگاه بهشتی و حسن باقری‌نیا، عضو هیئت علمی دانشگاه حکیم سبزواری، خبر داده است.

گزارش زیر را بخوانید:

۱۶:۴۳ ۷.۱۱.۱۴۰۱

رئیس پلیس تهران بزرگ با حکم رادان تغییر کرد

احمدرضا رادان، فرمانده ‌کل نیروی انتظامی، حسین رحیمی فرمانده انتظامی تهران بزرگ را برکنار و عباسعلی محمدیان را جایگزین او کرد.

رسانه‌های ایران روز جمعه، هفتم بهمن، گزارش دادند که آقای رحیمی پس از برکناری از فرماندهی انتظامی تهران بزرگ‌‌، به ‌عنوان رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا منصوب شده است.

محمدیان نیز پیش از این فرمانده انتظامی استان البرز و رئیس پیشین پلیس آگاهی تهران بود.

۱۶:۴۳ ۷.۱۱.۱۴۰۱

انتقاد مولوی عبدالحمید از وضعیت اقتصادی و اعدام‌ها

مولوی عبدالحمید، پرنفوذترین روحانی اهل سنت ایران، بار دیگر خواستار توقف اجرای احکام اعدام در ایران شد و گفت: «ملت ایران به اعدام "نه" می‌گوید».

آقای عبدالحمید روز جمعه، هفتم بهمن، در سخنرانی هفتگی خود در مسجد مکی زاهدان تاکید کرد که مردم ایران «اعدام را برای هیچ کجای دنیا نمی‌خواهد».

۱۶:۴۲ ۷.۱۱.۱۴۰۱

معاون رئیسی اعتراضات اخیر را «چالش‌ امنیتی جدی» برای حکومت توصیف کرد

معاون حقوقی ابراهیم رئیسی روز جمعه در مصاحبه‌ای اذعان کرد که اعتراضات گسترده اخیر توسط مردم حکومت جمهوری اسلامی را با «چالش امنیتی جدی» روبه‌رو کرده است.

در ادامه اظهارات مقامات جمهوری اسلامی درباره نسبت دادن اعتراضات سراسری به عوامل خارجی، معاون رئیس جمهور همچنین اعتراض مردم را به «دشمن» نسبت داد و آن را «بی‌سابقه» خواند.

به گزارش خبرگزاری فارس، محمد دهقان، معاون حقوقی ابراهیم رئیسی، روز جمعه، هفتم بهمن، با تکرار ادبیات و عبارت‌های اخیر رهبر جمهوری اسلامی تاکید کرد که «دشمن» در پاییز امسال توانست «با به‌کارگیری برخی عناصر خودفروخته و فریب‌خورده برای اولین‌ بار در تاریخ انقلاب، چالش امنیتی و سیاسی جدی برای ملت و کشور درست کند.»

۱۵:۵۶ ۷.۱۱.۱۴۰۱

حضور گسترده نیروهای گارد ویژه در مناطق مختلف زاهدان به‌ویژه اطراف مسجد جامع مکی

۱۴:۲۱ ۷.۱۱.۱۴۰۱

تیراندازی به سوی مردم معترض در زاهدان

سایت حال‌وش روز جمعه از تیراندازی و پرتاب گاز اشک‌آور به سوی مردم معترض در زاهدان در پاسخ به تظاهرات اعتراضی آنها خبر داد:

نیروهای حکومتی روز جمعه، هفتم بهمن اقدام به دستگیری گسترده شهروندان و معترضان در مناطق مختلف زاهدان کرده‌اند. بر اساس گزارش‌ها، این بازداشت‌ها با خشونت همراه بوده است و شمار زیادی از دستگیرشدگان با اتوبوس‌ به مکان‌های نامعلوم منتقل شده‌اند.

۱۴:۰۲ ۷.۱۱.۱۴۰۱

مردم زاهدان بار دیگر به خیابان آمدند

با وجود تشدید جو امنیتی در زاهدان در هفته‌ها و روزهای گذشته، معترضان روز جمعه، هفتم بهمن، پس از نماز جمعه بار دیگر به خیابان آمدند و شعار «مرگ بر خامنه‌ای» و «مرگ بر بسیجی» سر دادند.

بر اساس برخی گزارش‌ها، نیروهای حکومتی اقدام به تیراندازی و شلیک گاز اشک‌آور به سوی معترضان و خانه‌ها در برخی مناطق شهر کرده‌اند.

۱۳:۲۸ ۷.۱۱.۱۴۰۱

میریوسف یونسی از نظر جسمی «در خطر است»

آیدا یونسی، خواهر علی یونسی که در زندان اوین محبوس است، در توییتری خبر داد که حال پدرش، میریوسف، نیز در پی بازداشت به دست نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی به هیچ وجه مساعد نیست.

۱۲:۳۰ ۷.۱۱.۱۴۰۱

اخراج استادان دانشگاه ادامه دارد

در ادامه موج اخراج استادان دانشگاه، حسن باقری‌نیا از دانشگاه‌ حکیم سبزواری و امیر نیک‌پی از دانشگاه بهشتی اخراج شدند.

پس از آغاز اعتراضات سراسری در ایران از ۲۶ شهریور در پی کشته شدن مهسا امینی توسط ماموران گشت ارشاد و هم‌زمان با اعتراضات دانشجویی، فشار بر استادان دانشگاه که اقدام به حمایت از دانشجویان و اعتراضات کردند، افزایش یافته است. علاوه بر احضار شماری از این اساتید، تاکنون خبرهای متعددی از تعلیق و اخراج ده‌ها استاد از دانشگاه‌های مختلف در سراسر کشور منتشر شده است.

۱۱:۱۷ ۷.۱۱.۱۴۰۱

دریا صفایی، عضو پارلمان بلژیک و کنشگر حقوق زنان در یک ویدئو از ایرانیان دعوت کرد که روز دوشنبه، ۲۰ فوریه (یکم اسفند) با تجمع گسترده در بروکسل خواهان قرار دادن سپاه در فهرست تروریستی اتحادیه اروپا شوند. در این تاریخ قرار است، ۲۷ وزیر خارجه اتحادیه اروپا در بروکسل دیدار و درباره تروریستی خواندن سپاه پاسداران از سوی این نهاد، تصمیم‌گیری کنند.

بیشتر

XS
SM
MD
LG